Türkiye

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçına doğru -Çek Cumhuriyeti, Manisaspor Tesislerinde son çalışmasını yaptı -Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Bilek: Bizi çok zor bir karşılaşmanın beklediğini biliyoruz (Fotoğraflı-Görü


MANİSA (A.A) - Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Michal Bilek, yarın (A) Milli Futbol Takımıyla yapacakları maçla ilgili Bizi çok zor bir karşılaşmanın beklediğini biliyoruz dedi.
     Manisa 19 Mayıs Stadında yarın (A) Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak Çek Cumhuriyeti Milli Takımı, Teknik Direktör Michal Bilek yönetiminde Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde son çalışmasını yaptı. Basın mensupları, çalışmanın yalnızca ilk 15 dakikasını takip edebildi.
     Teknik Direktör Bilek, antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında, tam takım olarak Manisada olduklarını belirterek, maça çıkacakları ilk 11e, maç günü karar vereceğini söyledi.
     Bir Türk gazetecinin, Türkiye ile oynadıkları son 2 maçtan mağlup ayrılmalarının takıma nasıl yansıyacağı sorusuna Bilek, Türk Milli Takımının çok iyi oyuncuları var. Bizi çok zor bir karşılaşmanın beklediğini biliyoruz yanıtını verdi.
     Maç eksiği bulunan yıldız oyuncu Tomas Rosicky ile ilgili soru üzerine Bilek, Rosickynin kondisyonuna bağlı olarak oynayabildiği kadar sahada kalacağını dile getirdi.
     Bilek, Çek gazetecilerin maçta hangi taktiği uygulayacağı sorusuna, Türk Milli Takımı, her şeye rağmen çok iyi oyuncuları olan, çok iyi paslaşabilen ve iyi oyun kurabilen bir takım. Tabii buna izin verdiğiniz sürece. Dolayısıyla onları mümkün olduğunca daha küçük alanda karşılayıp, oynamalarına izin vermemeye çalışacağız. Daha sonra kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Hem oyuncularımızın form durumunu görmek istiyoruz hem de iyi bir hazırlık yapmak istiyoruz. Alacağımız her iyi skor, takım moraline etki ettiği için önemli olacaktır cevabını verdi.
     Rosicky ise uzun süreden sonra ilk defa milli takım arkadaşlarıyla idman yapacağını ifade ederek, Belki iyi oynarım, belki kötü oynarım. Eğer kötü oynarsam zaten hocam beni oyundan alır dedi.
     Beşiktaşta forma giyen Çek oyuncu Tomas Sivok ise antrenman sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sivok, şunları kaydetti:
     Zor bir maç olacak. Türk Milli Takımının ne kadar kaliteli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Aynı zamanda oyuncularımız şu anda formsuz. Çünkü, Çek Cumhuriyetinde henüz lig başlamadı, hazırlık kamplarındalar. Her şeye rağmen sonuçta bir hazırlık maçı olacak ama iki takımın da elinden geleni yapacağını biliyorum.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Emre Umurbilir / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER