Uncalı Shell İstasyonuna birincilik ödülü

Uncalı Shell İstasyonuna birincilik ödülü -Shell-Turcas Petrol A.Şnin Farkı Yaratan İnsandır programı kapsamında kendi istasyonları arasında yaptığı değerlendirmede Shell Uncalı Petrol İstasyonu dünya birincisi seçildi -She


ANTALYA (A.A) - Shell-Turcas Petrol A.Şnin Farkı Yaratan İnsandır programı kapsamında kendi istasyonları arasında yaptığı değerlendirmede Shell Uncalı Petrol İstasyonu dünya birincisi seçildi.
     Shell-Turcas Petrol A.Şnin Ceosu Jacek Dziembaj, Uncalı Petrol İstasyonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 16 bin Shell istasyonu arasında Farkı Yaratan İnsandır programı kapsamında 9 kriterde değerlendirme yapıldığını ve Uncalı Petrol İstasyonunun birinci seçildiğini söyledi.
     2006 yılından itibaren müşteri memnuniyeti anlayışı çerçevesinde istasyonları uluslararası değerlendirmeye tabi tuttuklarını anlatan Dziembaj, Shell istasyonunun bulunduğu ülkeler arasında Türkiyenin bir Avrupa birinciliği, iki de dünya birinciliğini elde ettiğini kaydetti. Bu başarının tesadüf olmadığını vurgulayan Dziembaj, Bu başarılar, her zaman, her yerde gülümseyen mutlu müşteriler yaratmak felsefesini ne kadar iyi özümsediğimizi ve bu konuda yılmadan çalıştığımızı ortaya koyuyor dedi.
    
     -Günlük 3.2 milyon varil gaz ve petrol üretiyoruz
    
     Shell-Turcas Petrol A.Şnin 2007 yılındaki 400 istasyon sayısının 2012 yılında 840a çıktığını dile getiren Jacek Dziembaj, gelir açısından sektörün en büyüğü ve güçlü bir marka olduklarını belirtti. Bundan ötürü gurur duyduklarını ifade eden Dziembaj, Günlük 3.2 milyon varil gaz ve petrol üretiyoruz. Yıllık 1 milyar doları araştırma geliştirme birimine yatırıyoruz. Dünyadaki en yenilikçi 50 şirket arasında gösteriliyoruz. Motor yağlarında ise piyasa lideriyiz. Bu da 22 milyar dolarlık bir marka değeri olarak görünüyor diye konuştu.
     Shellin Türkiyedeki faaliyetlerine 1923 yılında başladığını hatırlatan Dziembaj, gelecek yıl 90ıncı yıllarını kutlayacaklarını söyledi. 2006 yılında Turcas ile birleşerek yollarına daha güçlü devam ettiklerini anlatan Dziembaj, Türkiyede yaklaşık 12 bin kişiye istihdam sağladıklarını ve Türkiyeyi üretim merkezi haline getirerek 48 ülkeye madeni yağ satışı yaptıklarını bildirdi.
    
     -Program, istasyonlar arasında rekabeti teşvik ediyor-
    
     Shell-Turcas Petrol Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı ve Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir ise Farkı Yaratan İnsandır programı kapsamında elde edilen dünya birinciliğinin, bir ekip çalışmasının ürünü olduğunu söyledi. Türkiye olarak bu sürece 5 yıldır katıldıklarını ifade eden Güvenir, Program, kendi istasyonlarımız arasında da tatlı bir rekabeti teşvik ediyor ve hizmet kalitesini istasyonlarımızda en üst seviyeye taşımaları için vesile oluyor. Başta Antalya istasyonumuz olmak üzere tüm Shell ailesine teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
     Antalyada 41 istasyon ile yüzde 19 pazar payına sahip olduklarını kaydeden Güvenir, Shell müşterilerini her alışverişte mutlu bir şekilde yollamak istediklerini belirtti.
     Shell Uncalı Petrol İstasyonunun sahibi Ferit Sezer ise 2008 yılında faaliyete girdiklerini bildirdi. Her yıl yüzde 20 artan satış hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Sezer, 4 yılda belirlenen hedefi gerçekleştirdik. 2009 yılında Kayseri birinci olunca bizim de birinci olabileceğimizi düşündüm. Yeniliklerle 2011 yılında bunu başardım. Ancak tüm bunlar bir ekip işi diye konuştu.
     Kutlama törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf Sanayi Odalar Birliği Başkanı Başkanı Abdullah Sevinçok ile davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt/Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Uncalı Shell İstasyonuna birincilik ödülü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER