Bilet fiyatları Bursaspor - Beşiktaş maçına ilgiyi azalttı


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 11. haftasında Bursa Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Bursaspor - Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı.

Eski maçların aksine taraftarlar bilet satışlarına ilk günde beklenen ilgiyi göstermedi. Taraftarlar bilet fiyatlarının aşırı derecede zamlanmasından şikayet etti. Gişe görevlileri ise taraftarların internetten de biletlerini alacak olmasından dolayı ilginin az olabileceğini belirtti. Taraftarların bilet alımını son güne bırakmamalarını isteyen görevliler, son günkü yoğunluktan dolayı büyük sıkıntı yaşanacağı uyarısında bulundu.

BİLET FİYATLARINA TEPKİ VAR

Bilet fiyatlarından şikayet eden taraftarlar, "Taraftarlar 1-0 olsun bizim olsun" temennisinde bulundu. Bilet alan taraftarlardan Atilla Hikmet, Beşiktaş'ı yeneceklerini belirterek, "Biletleri aldık Beşiktaş'ı yeneceğiz. Fakat bilet fiyatlarına biraz tepki var. Yükselttiler ama Bursaspor için değer, biz yeneceğimize inanıyoruz. İşi gücü bıraktık geldik bilet almaya, biz inanıyoruz üç puan Bursaspor'undur inşallah. Taraftarlar bilet fiyatlarını biraz yüksek buldu ama değer Bursaspor için. Maraton şimdiye kadar 40 liraydı, 100 lira olmuş ama değer." derken, Ersin Bircan da şunları söyledi:

"Her sene olduğu gibi Beşiktaş maçı önemli bizim için. Bilet fiyatları bu sene normalden daha fazla, herkesin gelebileceğini düşünmüyorum, yani bu maça. Bu ilgi azlığını da bilet fiyatlarına bağlı olduğunu düşünüyorum. Normalde burada kuyruklar olurdu, ben fiyatlara tepki olduğunu düşünüyorum."

Ahmet Ateş'te yaptığı açıklamada, "Ben geçen sene Fenerbahçe maçına 15 liraya bilet doldurdum şimdi açık kale arkası 30 lira, ondan sonra taraftara gelmiyor diyorlar, tabii ki gelmez. Derbi olduğu mu fiyat değiştiriyorlar, ondan sonra öteki maçlara gelmiyorlar." şeklinde konuştu.

BİLET SATIŞLARI

Bu arada biletler Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana bilet gişesi, Merinos Stadyumu kombine ve bilet satış noktası, www.passo.com.tr web sitesi, aktif satış noktaları ve N'Kolay satış noktalarından satıya sunuldu. Kart başına en fazla 5 bilet satılacak olup, kart sahibi dışındaki 4 adet bilet hakkı Passolig kart sahiplerine www.passo.com.tradresinden gönderilmesi gerekiyor. Müsabaka bilet satışları müsabaka gününe kadar sadece Bursaspor Passolig kartlara, müsabaka günü tüm Passolig kartlarına gerçekleştirecek.

Maça, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince misafir takım seyircileri alınmayacak.

Müsabakanın bilet fiyatları şöyle:
VIP A-B Tribünü: 400,00 TL
Kapalı A-B-C, VIP C Tribünü: 200,00 TL
Maraton Tribünü: 100,00 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü: 50,00 TL
Açık Kale Arkası Tribünü: 30,00 TL.
CİHAN
<< Önceki Haber Bilet fiyatları Bursaspor - Beşiktaş maçına ilgiyi azalttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER