Bu illerde okullar tatil

Kar yağışının haftasonu da devam etmesi sebebiyle eğitime bazı illerde 4 Ocak Pazartesi bazı illerde ise Salı günü kadar ara verildi.

Bu illerde okullar tatil

İşte yarın okulların tatil olduğu şehirler ve ilçeler...

BARTIN
BARTIN'da, kar yağışının etkisini sürdürmesi nedeniyle pazartesi ve salı günleri ilk ve orta dereceli okullar 2 gün daha tatil edildi.

ZONGULDAK
ZONGULDAK'ta, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın için (pazartesi) 1 günlüğüne tatil edildi.


BİTLİS
BİTLİS'te etkili olan kar yağışı nedeniyle il merkezindeki ilk ve orta dereceli okulların yarın (pazartesi) için bir gün tatil edildi.


SAMSUN
SAMSUN’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Valilik tarafından alınan kararla Yakakent, Terme, Tekkeköy, Salıpazarı, 19 Mayıs, Çarşamba, Bafra, Ayvacık ve Alaçam ilçelerinde yarın okulların tatil edildiği belirtildi. 


EDİRNE 
Edirne’de sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Valilik kararıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın (pazartesi) için 1 gün ara verildi. 


KIRKLARELİ
Trakya’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Kırklareli’de yarın okullar tatil edildi. 


KASTAMONU
Kastamonu'da etkili olan kar yağışının ardından Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin ve Cide ilçelerinde eğitim 2 gün süreyle tatil edilirken, Abana ilçesi'nde ise eğitime 1 gün ara verildi.


VAN
VAN'da etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar 1 gün tatil edildi.


TEKİRDAĞ
Tekirdağ’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı İlçesi’nde okulların yarın için 1 günlüğüne tatil edildi

ARTVİN
Artvin'in Borçka, Arhavi ve Hopa ilçelerindeki tüm okullarda eğitime 4 Ocak Pazartesi günü ara verildiği açıklandı.

GİRESUN
Giresun'da ise merkez, Bulancak, Eynesil, Görele, Çanakçı, Piraziz ve Tirebolu ilçelerinde yarın, Yağlıdere ilçesinde ise 4-5 Ocak'ta tüm ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Doğankent İlçesi'nde ise sadece köy ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitim öğretime yarın bir gün süreyle ara verilmesi kararlaştırıldı.

TRABZON
Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada ise Sürmene, Hayrat, Çaykara, Köprübaşı, Dernekpazarı ilçelerinde 1 gün, Of ilçesinde ise 2 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verildiği açıklandı. Trabzon'un Arsin ilçesinde ise taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

RİZE
Kar yağışının etkili olduğu Rize il genelinde de ilk ve orta dereceli tüm okullar da yarın için tatil edildi.

ŞIRNAK
ŞIRNAK Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle 4 Ocak Pazartesi günü okulların il genelinde bir günlüğüne tatil edildiğini, hamile ve engelli kamu persenolinin de aynı gün izinli sayılacağını duyurdu.

MARDİN
MARDİN Valiliği'nce yazılı olarak yapılan açıklamada, Artuklu, Savur, Dargeçit, Ömerli İlçelerimizde 2 gün eğitim ve öğretime ara verilirken; Midyat, Mazıdağı ilçelerimizde 1 gün eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Derik ilçe merkezinde eğitim ve öğretim devam edecek olup, bazı mahallelerde (Böğrek, Beskavak, Bozbayır, Ballı, Hisaraltı, Aşağımezra, Taşıt, Dumluca, Bozbayır, Üçtepe, Yassıtepe, Demirli, Subaşı, Şahverdi, Düztaş, Derinsu, Meşeli, Subatan, Şerefli, Akıncılar, Burç, Goktaş, Üçkuyu, Bozok, Çayköy, Akçay, Aktaş, Düztaşçivili, Şeyhhabib, Pirinçli, Çukursu, Çiçekli) eğitime 1 gün ara verilecektir. Ayrıca eğitim ve öğretime ara verildiği günlerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel valiliğimizce idari izinli sayılacaklardır" denildi. 

<< Önceki Haber Bu illerde okullar tatil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER