Kız yurduna erkek ordusuyla baskın!

Nefret operasyonunun adresi bugün Bayburt'tu. Özel Feride Hanım Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu'na, sabah saatlerinde 8 kurum tarafından 'denetim' gerekçesiyle baskın düzenlendi.

Kız yurduna erkek ordusuyla baskın!

Bayburt Valiliği'nin görevlendirmesiyle, kız öğrencilerin Yurtta olduğu bir saatte denetime gelen erkeklerden oluşan ekip, yurdun bütün katlarında inceleme yaptı.

"SINAVLARA SAYILI GÜNLER KALA DÜZENLENEN DENETİMİ MASUMANE BULMADIK"

Yurt Müdiresi Türkan Evci, eğitimin devam ettiği, sınavlara sayılı günler kala düzenlenen böyle bir denetimi ahlâki ve masumane bulmadıklarını söyledi. Bu denetimin tamamen bir algı operasyonu olduğunu vurgulayan Evci, şunları söyledi:

"Öğrencilerin sınav haftasına girdiği bu stresli dönemde böyle bir denetimin öğrenciler üzerinde ne kadar olumsuz etki bırakacağı hepimizin malumudur. Yurdun bütün resmi işlemlerinde bir eksiklik bulunmuyor. Daha önceden farklı amaçla kullanılan yurt binamızın rölöve planlarında yapılan tüm değişiklikler, prosedüre uygun bir biçimde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirilmiştir. İlimizde başka yüksek öğrenim yurtları bulunmasına rağmen, bu tarz bir baskın denetimlerin sadece bizim yurdumuza yönelik düzenlenmesini üzüntüyle karşılıyoruz."










<< Önceki Haber Kız yurduna erkek ordusuyla baskın! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER