Çanakkale'de hayvan pazarına yağmur ve çamur engeli


Çanakkale'de hayvan pazarı ve hayvanların kesildiği alan yağmur nedeniyle çamura dönüşünce vatandaşlar zor anlar yaşadı. Hayvan satıcıları yağmur ve çamurdan dolayı hayvanlarının ellerinde kaldığını söyledi.

Çanakkale'de iki gündür etkili olan yağmur, bayramın birinci günü de devam etti. Sabah saatlerinden itibaren belli aralıklarla yağan yağmur, en çok kurban satıcıları ve kurbanlıklarını kesenleri etkiledi. Çanakkale Belediyesi'ne ait Sanayi Sitesi yanında bulunan hayvan pazarı ve kurban kesim alanı yağmur nedeniyle çamur içinde kaldı. Yağmur altında çamur içinde alanda hayvan satışı ve kesimi devam etti. Kurbanlık seçen vatandaşlar, hayvanları çamur içinde sürükleyerek kesim alanına götürdü.

Yağmur ve çamurdan en çok hayvan satıcıları olumsuz etkilendi. Yağmur nedeniyle su birikintisi oluşan ve çamur içinde kalan alanda elindeki kurbanlıkları satmaya çalışan vatandaşlar, işlerinin iyi gitmediğini söyledi. Satıcılar, vatandaşların çamur içinde alana girmediğini belirterek, alandaki eksiklikleri dile getirdi.

Kesim alanı yetmemesi nedeniyle hayvan kesiminin dışarıya kadar taştığı görüldü. Hayvan pazarında oluşan su birikintisi ve çamur içinde kurbanlık satışı ve kesimi tüm olumsuzluklara rağmen devam ediyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Çanakkale'de hayvan pazarına yağmur ve çamur engeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER