Zirve Üniversitesi’nden 'Sağlıklı Yaşam' etkinliği

Zirve Üniversitesi’nde “Sağlıklı Yaşam” etkinliği düzenlendi.

Zirve Üniversitesi’nden 'Sağlıklı Yaşam' etkinliği

Zirve Üniversitesi’nde ilk defa Sağlıklı Yaşam Haftası etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında gerçekleşen Sağlıklı Yürüyüşe Zirve Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli katıldı. Bando takımı eşliğinde düzenlenen yürüyüş sonrasında kampüse kurulan Vitamin Bar’dan öğrencilere, akademik ve idari kadroya portakal suyu ikram edildi. Zirve Üniversitesi’nde düzenlenen 1-5 Nisan tarihleri arasında olan Sağlıklı Yaşam Haftası etkinliklerinde çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Tüm Zirveliler, Bir Hastalık olarak Bağımlılık, Akıllı İlaç Kullanımı, Uyuşturucu Maddenin Zararları, Kişi Toplum ve Aile Üzerindeki Etkileri, Nasıl Sağlıklı Yaşanır ve Sağlıklı Beslenme konularında bilgilendirilecekler. 

“Öğrencilerimizin hücrelerine sağlıklı yaşamı işleyeceğiz”

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, üniversite kapsamında düzenlenen bu etkinliklerde sağlıklı yaşamı öğrencilerin hücrelerine kadar işleneceğini ifade etti. Kısa; “Dumansız Kampüs Projesine destek veren ilk üniversitelerden biriyiz. Üniversite olarak sağlıklı bireyler yetişmesine önem veriyoruz. Gençler bizim en değerli sermayemiz. Zirve Üniversitesi tarafında ilk defa bu yıl gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam Haftasını gelenekselleşmesini arzu ediyorum. Sağlık adına düzenlenen tüm organizasyonlara Zirve ailesi olarak destek veriyoruz.”dedi. Prof. Dr. Adnan Kısa, “sağlıklı bireyler daha üretken olacaklarından toplumun tüm kesimleriyle sağlıklı iletişim kurabilecek ve derslerinde daha başarılı olacaklardır.”dedi

Bundan sonraki hayatımız dumansız hava sahası

Zirve Üniversitesi ve Zirve Üniversitesi Sağlık Kulübü tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Haftası kapsamındaki sağlıklı yürüyüş etkinliği sonrasında Sağlık Kulübü üyeleri bu günden sonraki hayatımızın dumansız hava sahası olması için Zirve Üniversitesi Sağlık Kulübü olarak etkinliklerin devam edeceğini belirtti. 

<< Önceki Haber Zirve Üniversitesi’nden 'Sağlıklı Yaşam' etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER