[FLAŞ] Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün yumurtalı saldırıya maruz kaldı. Emniyet bir kişinin gözaltına alındığını kaydetti.

SHABER3.COM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yumurtalı saldırıya maruz kaldı. Saldırıyla alakalı bir kişi gözaltına alındı.

EZAN OKUNMAYA BAŞLAYINCA KONUŞMAYA ARA VERDİ

Aydın'ın ilçelerine ziyaretlerini sürdüren CHP lideri Kılıçdaroğlu, Kuşadası Belediye önünde toplanan partililere seslendiği sırada ezan okunmaya başlayınca konuşmasına ara verdi. 

Kılıçdaroğlu'na doğru dört yumurta fırlatıldı. Yumurtalar Kılıçdaroğlu'na isabet etmedi. 

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yumurtaları kimin attığı da ilk etapta anlaşılamadı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yumurtayı fırlattığı tespit edilen bir kişi gözaltına alındığını bildirdi. 

Gözaltına alınan kişinin ilçede bir süre esnaflık yaptığı, ancak şu anda işsiz olduğu öğrenildi.

Yumurtalı saldırıdan sonra halkı selamlayan, ezanın bitmesinden sonra konuşmasına yeniden başlayan Kılıçdaroğlu, "Kimse beni yolumdan geri döndüremez. Bu ülkenin insanlarına güveniyorum. Adalet duygusuna güveniyorum. Hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar." dedi. 

KILIÇDAROĞLU: BEN KONUŞTUKÇA BİRİLERİ RAHATSIZ OLUYOR

"Ben meseleleri dile getirdikçe birileri rahatsız oluyor. 'Kılıçdaroğlu niye böyle konuşuyor' diyorlar." ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Ben alın teri dökenlerin sorunlarını her ortamda her düzlemde dile getireceğim. Sözüm sözdür. Engel olmaya çalışacaklar, engel çıkartacaklar. Başka şeyler yapacaklar ne yaparlarsa yapsınlar mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu konuşmasının akabinde Kuşadası Belediyesi'nden ayrıldı.

ANKARA ÇUBUK'TA LİNÇ GİRİŞİMİNE MARUZ KALMIŞTI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Nisan'da Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğramıştı. 

Taşların havada uçuştuğu linç girişiminin ortasından korumaları tarafından alınan Kılıçdaroğlu bir eve sığınmıştı. 

OSMAN SARIGÜN'Ü SERBEST BIRAKAN SAVCI ENSAR VAKFI'NDAN

Kılıçdaroğlu çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından zırhlı bir araçla evden çıkarılmıştı. Soruşturmada gözaltına alınanların tamamı serbest bırakılmıştı. 

Tek zanlı Osman Sarıgün'ü serbest bırakan Çubuk Cumhuriyet Savcısı Ercan Poyraz'ın Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) ayni ve nakdi yardımlarla ihya ettiği Ensar Vakfı'nın Ankara Şube Başkanı iken avukatlıktan savcılığa geçtiği ortaya çıkmıştı.

<< Önceki Haber [FLAŞ] Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER