Alperenler 'Suskunluğumuzu bozuyoruz' dedi, Yeni Şafak'ı topa tuttu

Alperen Ocakları yayınladığı kamuoyu duyurusu ile Yandaş Yeni Şafak gazetesi'nin yalan ve fitne haberlerine sert çıktı, "Anadolu alimlerini size yedirmeyiz" dedi...

Alperenler 'Suskunluğumuzu bozuyoruz' dedi, Yeni Şafak'ı topa tuttu

Yandaş Yeni Şafak gazetesi, Marifet dergisinin son sayısında Muhammed Keskin Hocaefendi'nin hükümete tepki gösteren yazısının ardından İsmailağa cemaatine yönelik karalama ve iftira niteliğinde haberler yayınladı. Söz konusu duruma tepki gösteren Alperen Ocakları Yeni Şafak'ı topa tutarak 'Yeni Şafak haddini iyice aşmıştır' dedi. Ehli sünnetin her daim müdafisi olacaklarını belirten Alperenler, başta Muhammed Keskin Hocaefendi olmak üzere hiçbir ehli sünnet alimini bu iftira ve oyunlara yem etmeyeceklerinin altını çizdi. 

Alperenler, Şia'dan alınan takiyye kültürü ile İslamın selefi postmodernizme kaydırılmaya çalıştığının ifade ederek, Anadolu alimlerinin haklı davalarında her daim yanlarında olacaklarını ve Anadolu'da yayılmaya çalışılan fitne fesat tohumlarının 'tarihten firavunlar, nemrutlar, ebu cehilleri de gelse' tutmayacağını vurguladı. İşte Alperen Ocakları'nın yayınladığı kamuoyu bildirisi;

Basına ve Kamuoyuna Duyurulur

Marifet dergisinin son sayısında Muhammed Keskin Hocaefendi, Türkiye'de ehli sünnet vel cemaat çizgisine yapılan saldırıları ve bu saldırıların destekçilerini tetkik etmiş, Anadolu'nun asli unsurları olan ehli sünnet Müslümanlarının üvey evlat muamelesi gördüğünü dile getirmiştir. Akabinde havuz medyasının baş taşeronu yeni şafak grubu, saygıdeğer Hocaefendiyle alakalı karalama ve iftira kokan haberlerle ehli sünnet ulemasına her olayda takındığı tavrı yinelemiştir.

Alperen Ocakları olarak, bu zamana kadar ümmetin arasında tefrikanın derinleşmemesi ve malum gazetenin hatalarından dönmesi ümidiyle sürdürdüğümüz suskunluğumuzu, haddi yeterince aşmışlık karşısında bozuyoruz.

Doğrusu Yahudi dönmelerinin tefsirlerini dağıtarak şöhret bulmuş bir gazetenin “yavuz hırsız ev sahibini bastırır” misali suçu aşikar olunca basbas bağırmasını garip bulmuyoruz. Bu kitlenin dününe bakarak bugünde şer odaklarının laklakçılığını yapmasına da şaşırmıyoruz.

Ey yeni şafak grubu! Anadolu'nun ehli sünnet evlatları yiğit Alperenler, ehli sünnetin ve ehli sünnet içinde neşvü nema bulmuş tasavvuf ekollerinin her daim müdafisi ve kollayıcısıdırlar. Size, başta Muhammed Keskin Hocaefendi olmak üzere hiçbir ehli sünnet alimini yem edecek değiliz. Bu millet Allah Resulünün varislerine gösterdiği hürmet ve o varislerin tavsiyeleri neticesinde asırlar boyunca İslamın sancaktarlığına haiz olmuş bir millettir. 

Sizler şiadan aldığınız takiyye kültürünüzle İslamı alemşümul çizgiden çıkarıp selefi postmodernizme kaydıramayacaksınız. Allah'a hamd ve sena olsun ki bu ümmetin “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” şiarıyla hareket eden alimleri, mollaları, şeyhleri ve Allah’ın hükmü peygamberin risaleti dışında hiçbir ölçü tanımayan Muhsin-i tavır sahibi Alperen Türk gençliği vardır.

Çaldığınız fitne fesat mayası, tarihten firavunları, nemrutları, ebu cehilleri de getirseniz Anadolu coğrafyasında tutmayacaktır. 
Allah’ın izniyle gerek Muhammed Keskin hocamızın gerekse diğer Anadolu alimlerimizin haklı davalarında her daim yanında olmak bizler için namus ve şeref borcudur. Al-i ulemaya hürmetlerimizi ve dualarımızı gönderiyoruz.

Milletin evlatları sizlerle.

<< Önceki Haber Alperenler 'Suskunluğumuzu bozuyoruz' dedi, Yeni Şafak'ı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER