Hikmet Karaman'dan stat eleştirisi


Türkiye Kupası D Grubu maçında Aydınspor 1923 evinde Çaykur Rizespor'a 2 - 1 yenildi. 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Aydınspor 1923 Süper Lig takımı Çaykur Rizespor'u konuk etti. Maç ikinci yarıda atılan 3 gol sonunda Çaykur Rizespor'un 2 - 1 üstünlüğüyle sona eren maç sonrası basın açıklaması yapmaya gelen Teknik Direktör Hikmet Karaman, basın açıklaması yaptığı yeri eleştirdi.

Stadyum, soyunma odaları ve basın açıklaması yaptığı yerden şikayet eden Teknik Direktör Hikmet Karaman, "Aydınspor 1923 iyi oynadı. İlk maçta da çok iyi mücadele ettiler. 1 - 0 da öne geçtiler. Ama bizim oyuncu kalitemiz, oyun içerisindeki hamlemiz Aydınspor'a göre çok daha güçlü olduğu için maçı kazandık. İlk yarıda ve ikinci yarıda girmiş olduğumuz net pozisyonlar vardı, değerlendiremedik. Değerlendiremeyince Aydınspor 1923'ün direnci ve kendine olan güveni arttı, nihayetinde galip duruma geçtiler, iyi de mücadele ettiler." dedi.

Aydınspor 1923'ün iyi bir takım olduğunu belirten Hikmet Karaman, "Ama böyle bir basın toplantısı odasına geldik. Sevgili Türkiye'm. Yayıncı kuruluş var, futbolda büyük paralar dönüyor. Sonra da niye oyuncu çıkmıyor, futbol niye gelişmiyor deniyor. Bakın bir masa attınız buraya basın toplantısı diyorsunuz. Burada basın toplantısı olmuyor. Esas önemli olan alt ligler. Keşke şu stat pırıl pırıl olsa. Bu çocuklar daha iyi mücadele etse. Genç dinamik bir takım var. Minimum 3. Lig'e kadar bütün soyunma odaları statlar teftiş edilip, UEFA kriterlerinde basın toplantısı yapılacak yerler olması gerekir. Nasıl olmaz, biz güçlü bir ülkeyiz. Bir soyunma odası yapmak kaç lira. Biz de gidiyoruz bazı yerler, soyunma odası olmuyor ama biz orayı yaşam alanına çevirmeyi biliyoruz. Yetkililer spor yapılacak alanları yaşam alanı yapmaları gerekiyor. Basın toplantısına geldim. Böyle bir basın toplantısı olur mu? Koskoca efeler diyarındasınız. Ülkemizin bütün en ücra köşelerine kadar statlarımızın, soyunma odalarımızın iyi olması lazım." ifadelerini kullandı.

İkinci yarı için sorulan soruları basın açıklamasını yaptığı yer problemi dolayısıyla net cevaplamayan Karaman, ilk maçta Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Çıkacağız oynayacağız. Ama bu günkü oyunu oynamamız gerekiyor." dedi.

AYDINSPOR 1923 TEKNİK DİREKTÖRÜ AKKOYUN: BUGÜN GÖSTERDİĞİMİZ MÜCADELEDEN DOLAYI OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Cemil Akkoyun ise ortaya koydukları oyundan memnun olduklarını belirterek, oyuncularını mücadelelerinden ötürü kutladı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın stadyum eleştirilerine de destek veren Cemil Akkoyun, "Futbol Federasyonu'nun bütün sahalara UEFA kriterlerini getirmiş olması lazım. Bugünkü maçla ilgili Çaykur Rizespor'u 3 puan alıp yoluna devam ettiği için kutluyorum. Biz bugün maçı kaybettik ama önümüzde daha kazanabileceğimiz maçlar var. " dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hikmet Karaman'dan stat eleştirisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER