Kaynak Holding ortaklarından kayyıma: "Verdiğin tüm zararın hesabını soracağız!"

Kaynak Holding ortakları, İstanbul Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği tarafından şirketlerin başına kayyım olarak atanan İmran Okumuş’la ilgili açıklama yaptı.

Kaynak Holding ortaklarından kayyıma:

Kaynak Holding’e atanan kayyım İmran Okumuş’un bir gazeteye verdiği röportajda söylediklerinin hatalı ve yanlış olduğunu ifade eden kaynak Holding ortakları, yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Bugün Sabah gazetesinde devam eden yalan ve iftiradan ibaret röportaj/habere karşı, bizde gerçekleri ifade etmeye devam ediyoruz. Çalışanımız Okumuş, kendisine mahkemenin giydirdiği geçici kayyımlık gömleğini dar bulmuş olacak ki, biz artık kayyım değil yönetim kuruluyuz demektedir. Bu ifade yıllardır böyle bir şirketin yönetim kurulu başkanı olma çocukluk hayalini gerçekleştirme gayretinden öte bir anlam taşımamaktadır. Ayrıca bu ifadesiyle de genel kurul yaparak mevcut yönetimi değiştirme hakkına sahip olduğumuzu öğrenmiş olduk!

Aşağıda devam eden yalan ve iftiralarla ilgili açıklamalarımız bulunmaktadır;

1- Çalışanımız Okumuş, Kaynak Holdingi tanımlarken; "20 yıllık ve yıllık cirosu 1.8 milyar lira. Ancak sistemin, 100'lerce milyar liralık parayı yönettiğini sanıyoruz." demektedir. Holdingimize ‘Zan’la kayyım atayan zihniyetin atadığı kayyımbaşı da, ‘Zan’la iftira atmaya devam etmektedir. Yerli, yersiz Müsümanlıktan bahseden çalışanımıza ‘Zanların bir kısmının günah, bir kısmının yanlış olduğunu’ ifade eden ayeti devamlı okumasını tavsiye ediyoruz.

2-Çalışanımız Okumuş, --hızını alamamış olmalı ki-- Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kitaplarının NT'de satışını yasaklamasını, olmayan mahkeme kararına dayandırmıştır.

3- Çalışanımız Okumuş, geldikleri ilk gün kamera kayıtlarını istediğini itiraf etmiştir. Atanma sebebi, şirket yönetmek olan birisinin kamera kayıtlarıyla ne işi olabilir? Şirket cirolarını oradan mı takip edecektir? Geçmiş kayıtlara bakarak satışları mı artıracaktır?

4- Çalışanımız Okumuş, Kaynak Holding Türkiye Sosyal Sigortalar Kurumu'nun sistemine benzer bir bilgi işlem merkezi kurmuş. Neden bu kadar güçlü bir sistem kurduklarını hala araştırıyoruz diyerek kamuoyuna ne kadar aciz bir fotoğraf verdiğinin farkında dahi olmamıştır. Daha fazla boş vakit harcamaman için kısaca bilgi verelim. Kaynak Holding’in mevcut ticari faaliyetlerini yürütebilmesi için Teker iş Merkezi'nde ana veri merkezi bulunmaktadır. Ayrıca disaster amaçlı şafak iş merkezinde de ikinci bir yedek veri merkezimiz vardır. Veri merkezinde şirketlerimizin ihtiyacı olan server, storage, switch, firewall gibi aktif cihazlar bulunmaktadır. Böyle bir bilgi işlem merkezinin, benzer holdinglerde de olduğunu ilgili herkes bilir. Ancak mesele ‘FETÖ’ iddiasına can suyu vermek olduğu için gerçekler yerine algı ya oynamak kolayına gelmektedir. Ancak yine de bir ilerleme olduğunu ifade etmeden geçemeyeceğiz. O da şudur, önceden ‘gizli duvarlar arkasında bulunan server’ yalanından ‘bilgi işlem merkezindeki server’ gerçeğine geçiş yapmalarıdır. Bu durum da komediyi daha fazla devam ettiremeyeceği gerçeğini kavramış olduğunu göstermektedir.
Ayrıca saatte 4000 adet saldırı olduğunu iddia eden kendinden emin görüntü çizen çalışanımızı, bu saldırı loglarını bağımsız ve uluslararası siber güvenlik şirket ya da uzmanları ile paylaşmaya davet ediyoruz.

5-Çalışan Okumuş, bir yandan ciddi bir iş olan film projesini, bir yandan ortağı olduğumuz şirketin yurtlarını diğer taraftan da danışmanlık ve hukuki hizmet aldığımız hukukçular üzerinden algı oluşturma çabasına girmektedir.

Patronların olarak bütün bunlara harcadığın enerjiyi şirketlerimizi yönetmek için harcamanı, çalışanımız olarak senin ve heyetinin verdiği bütün zararların zerresinin dahi hesabını soracağımızı, mahkemelerde peşini bırakmayacağımızı unutma! Maskelerin düşeceği ahiret gününü ise hiç ama hiç aklından çıkarmamanı ihtar ediyoruz. Zira dünyadaki ve ötedeki mahkemede, hesap vermeye başladığın zaman, seni ağababaların bile kurtaramayacak! Bunu bilesin!” 

CİHAN
<< Önceki Haber Kaynak Holding ortaklarından kayyıma: "Verdiğin tüm... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER