Kılıçdaroğlu: Ülkenin kötü talihini değiştireceğiz

Kılıçdaroğlu: Ülkenin kötü talihini değiştireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da sandığa giderek ülkenin kötü talihini değiştireceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, Gaziantep temasları kapsamında Nizip ilçesini ziyaret etti. Bir kahvehanede oturan ve çay içen Kılıçdaroğlu vatandaşlarla sohbet etti. Burada konuşan Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da sandığa giderek ülkenin kötü talihini değiştireceklerini belirtti. Kılıçdaroğlu, "Daha güzel bir Türkiye'yi, huzur içerisinde yaşanacak bir Türkiye'yi beraber inşa edeceğiz. Benim sözüm var, bu ülkeyi yaşanacak ülke haline getireceğim. Benim sözüm var, bu ülkede terörü bitireceğim. Benim sözüm var, bu ülkede herkesin karnı doyacak. Benim sözüm var, asgari ücret net vergisiz bin 500 TL olacak. Emekli, Ramazan Bayramı'nda, Kurban Bayramı'nda birer maaş ikramiye alacak." dedi.

Daha sonra CHP Nizip İlçe Başkanlığı binasının önünde toplanan kalabalığa otobüsün üzerinden seslenen Kılıçdaroğlu, "Demokrasiyi getireceğiz. Bu ülkede herkesin rahat yaşayabileceği, huzur içerisinde yaşayabileceği bir ortamı birlikte sağlayacağız." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu: Ülkenin kötü talihini değiştireceğiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER