Kupada Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Adanaspor, maç saatini bekliyor


Türkiye Kupası F Grubu'nun 5. haftasında yarın Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'u konuk edecek Adanaspor'da bu maçın hazırlıkları tamamlandı.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra taktik ağırlıklı çalışan turuncu beyazlılar, antrenmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı. Antrenman sonrası kampa giren Adanaspor maç saatini beklemeye başladı.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda yarın saat 21.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

"KUPA MAÇLARI OYNAMAYAN OYUNCULARIMIZ İÇİN BİR ŞANS"

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Gaziantepspor karşısında sahada iyi oyun sergilemek istediklerini belirterek, kupa da her hangi bir iddialarının olmadığını yineledi.

Daha önce de kupa için düşüncelerini belirttiğini ifade eden Engin İpekoğlu, "Bu maçlara bakış açımız süre almayan ve maç temposu eksik oyuncularımızı görme imkanı bulmak. Elbette gelen fırsatları da değerlendirme arzusunda olacağız. Bu bağlamda hazırlıklarımızı tamamladık. Gaziantepspor karşısında önceliğimiz sahada iyi futbol oynamak olacaktır." diye konuştu.

Hafta sonu oynanan Şanlıurfaspor karşılaşmasında kolu kırılan Renan Da Silva'yı teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar hastanede ziyaret etti. Müsabakanın 17. dakikasında yerde kalan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Renan'ın sağ kol kemiğinde kırık meydana geldiği anlaşılmış ve ertesi gün ameliyat edilerek tedavisine başlanmıştı.

Brezilyalı başarılı oyuncuyu hastanede teknik ekip ve takım arkadaşları yalnız bırakmadı. Hastaneye giden kafile Renan'a moral vererek en kısa zamanda sahalara dönmesi temennisinde bulundu. Bir grup Adanaspor taraftarı da üzücü haber karşısında destek olmak için hastaneye gelerek Renan'a çiçek taktim etti.

F GRUBU'NDA SON DURUM

Bu arada Türkiye Kupası F Grubu'nda 4 maçlar sonunda Süper Lig ekibi Trabzonspor 4'te 4 yaparak 12 puan topladı ve gruptan bir üst tura lider olarak çıkmayı garantiledi. Gruptan çıkacak ikinci takımı ise 5. ve 6. hafta maçları belirleyecek.

Grupta geride kalan 4 hafta sonunda Süper Lig ekibi Gaziantepspor 5 puanla 2., PTT 1. Lig ekibi Adanaspor ise 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grupta ikinci olabilmek için çalışan iki ekibin yarın oynayacağı maçı konuk Gaziantepspor'un kazanması durumunda gruptan çıkması kesinleşecek. Adanaspor'un kazanması durumunda ise gruptan çıkacak ikinci takımı son hafta maçları belirleyecek.

Grupta oynanan maçlarda alınan sonuçlar, kalan maçlar ve son puan durumu ise şöyle:

1. HAFTA
Nazilli Belediyespor - Trabzonspor: 0 – 2
Gaziantepspor - Adanaspor: 1 – 1

2. HAFTA
Adanaspor - Nazilli Belediyespor: 2 – 1
Trabzonspor – Gaziantepspor: 2 – 1

3. HAFTA
Trabzonspor – Adanaspor: 3 – 0
Nazilli Belediyespor – Gaziantepspor: 0 – 0

4. HAFTA
Gaziantepspor - Nazilli Belediyespor: 1 – 0
Adanaspor – Trabzonspor: 1 – 4

PUAN DURUMU

TAKIMLAR O G B M A Y AV P
Trabzonspor 4 4 0 0 11 2 9 12
Gaziantepspor 4 1 2 1 3 3 0 5
Adanaspor 4 1 1 2 4 9 -5 4
Nazilli Belediyespor 4 0 1 3 1 5 -4 1

KALAN MAÇLAR

5. HAFTA
20 Ocak 2016 Çarşamba
18.00 Trabzonspor - Nazilli Belediyespor
21.00 Adanaspor – Gaziantepspor

6. HAFTA (26-27-28 Ocak 2016)
Nazilli Belediyespor - Adanaspor
Gaziantepspor - Trabzonspor
CİHAN
<< Önceki Haber Kupada Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Adanaspor, maç... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER