Kartal Moskova'dan 1 puanla dönüyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla 1-1 berabere kaldı.

Kartal Moskova'dan 1 puanla dönüyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına konuk oldu.

Karşılaşmanın ilk 5 dakikası golsüz geçilirken iki takımda da pas hataları göze çarptı. Ev sahibi Lokomotiv Moskova kanatları etkili kullanmya çalışırken, temsilcimiz Beşiktaş hızlı ataklarla pozisyon üretmeye çalıştı.

19. dakikada gelişen Beşiktaş atağında orta sahada topla buluşan Gökhan Töre şık bir hareketle topu İsmail'e yolladı. İsmail sol tarafta boş pozisyondaki Quaresma'yı gördü, Quaresma'nın orta-şut karışımı topu kaleci Guilherme'de kaldı.


23. dakikada Beşiktaş gole Mario Gomez ile yaklaştı. Ani gelişen Beşiktaş atağında Gökhan Töre Lokomotiv Moskova ceza sahasına girdi, defansın müdahelesiyle yerde kaldı ve top Mario Gomez'in önünde kaldı. Mario Gomez'in çaprazdan şutu yan ağlarda kaldı.

Maçın ilk 30 dakikası geride kalırken temsilcimiz Beşiktaş oyunda dengeyi sağladı ve Lokomotiv Moskova ceza sahası çevresinde daha fazla görünmeye başladı. Gökhan Töre ve Quaresma ile kanatlardan etkili gelmeye çalışan Beşiktaş,  net bir gol pozsiyonu üretemedi.


Gomez ile gole çok yaklaştık!

36. dakikada Siyah-Beyazlı takım paslarla rakip ceza sahası içine girdi. Oğuzhan ve Gökhan Töre verkaçla kale çizgisine kadar indi, Oğuzhan'ın şutu defanstan geri döndü, sağ kanattan yapılan ortaya Mario Gomez kafa ile vurdu ancak top direğin dibinden auta gitti.

Maça tutuk başlayan, ancak dakikalar geçtikçe oyunda dengeyi sağlayan temsilcimiz ilk yarıda rakibine oranla üstün bir oyun sergilemesine rağmen gol atamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Net gol kaçtı!

İkinci yarı başlar başlamaz Beşiktaş pozisyona girdi. 46. dakikada Lokomotiv Moskova defansının hatasında topu önünde bulan Gökhan Töre deparla rakip ceza sahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya akalan Gökhan'ın şutu direğin dibinden dışarı gitti ve Beşiktaş maçın başından beri girdiği en net pozisyondan yararlanamadı.

Lokomotiv Moskova golü buldu

54. dakikada Sosa Beşiktaş yarı sahasında topu kaptırdı ve Niasse'nin ceza sahasına yaptığı ortayı Maicon gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

Mario Gomez'den müthiş gol!

64. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan ceza sahası üzerinde boş pozisyonda bulunan Mario Gomez'e verdi. Alman yıldız 3 Moskovalı futbolcu arasından direk dibinde müthiş bir şut çıkardı ve takımına beraberliği getiren golü attı.

Saha karıştı!

68. dakikada Cenk Tosun Beşiktaş yarı sahasından topla çıkarken rakip takımın sert faulu sonrası yerde kaldı ve saha bir anda karıştı. Moskovalı Corluka ile Oğuzhan arasında sert bir tartışma çıktı ve hakem Serge Gumienny Corluka'ya kırmızı kart çıkardı. Olaylara karışan Oğuzhan, Tolga, Guilherme, Samedov ve Niasse sarı kart gördü.

Kalan dakikalarda Beşiktaş, 2. golü atacak pozisyonları yakalasa da değerlendiremedi ve maç 1-1 berabere tamamlandı. Siyah-Beyazlı temsilcimiz deplasmandan aldığı 1 puanla puanını 5'e yükseltiren Lokomotiv moskova ise 7 puana yükseldi.

<< Önceki Haber Kartal Moskova'dan 1 puanla dönüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER