Marvel Future Fight 10 Milyonun Üstünde İndirildi

Marvel sinematik evreninin popülerliğini sürdürmesi hemen hemen bütün Marvel çatısı altındaki ürünlere yansımaya başladı aslında. 3D Oyunlar kategorisinde mobil platformlar için piyasaya ücretsiz bir şekilde çıkan Marvel Future Fight yayınlandığı andan itibaren 10 milyonun üstünde indirilerek uzun zamandır en hızlı şekilde En İyi 10 Ücretsiz Uygulama listesine girmeyi başaran yapım oldu.

Marvel Future Fight 10 Milyonun Üstünde İndirildi

Netmarble Games’in 148 ülkede aynı anda yayına aldığı mobil Aksiyon RPG oyunu Marvel Future Fight, özellikle 11-25 yaş aralığındaki video oyunu severler tarafından inanılmaz bir ilgi ile karşılaştı. 5 üzerinden 4 yıldız beğeni ortalaması ile listelerde hızla yükselen oyun Güney Kore’de 1., Amerika’da 2. ve İngiltere’de 3. sıraya yükseldi. MARVEL Future Fight açılışından sadece 6 gün sonra mobil oyunlara en çok ilgi duyan ülkelerden biri olan Güney Kore’de en çok indirilen uygulama olurken, en çok kazananlar listesine de 10. sıradan girdi.Oyun tüm dünyada en yüksek ciro listelerinde de hızlı yükselişini sürdürmeye devam ediyor. App Store en yüksek ciro listelerinde Güney Kore’de 4, Hong Kong’da 1, İspanya’da 18 ve Almanya’da 19. sıraya çıkarken; Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google Play Store listelerinde Hong Kong’da 5, Güney Kore’de 8, Tayvan’da 13, Kanada’da 17 ve Amerika’da 27. sıraya yükseldi.

‘Marvel Future Fight’ tüm dünyada sevilerek takip edilen Avengers ekibinde yer alan kahramanlar dışında Marvel’ın sevilen birçok kahramanını tek bir oyun altında toplamayı başarıyor. Örümcek Adam, Daredevil ve Galaksinin Koruyucuları ekibi de oyunda yönetilebilen karakterler arasında yer almakta. Oyuncular Doktor Octopus, Loki ve Ultron gibi kötü adamlar ile favori süper kahramanlarını bir araya getirerek heyecan yüklü Aksiyon RPG macerasında takımlarını kurabiliyorlar.Kurdukları takımlar ile gayet güzel bir senaryo üzerinden ilerleyip karakterlerini geliştiriyor ve çoğaltıyorlar. Oyunun hikayesi çok sevilen Marvel yazarı Peter David'den geliyor.

Takım tutar gibi Marvel kahramanlarının desteklendiği bir dönemde hem de tam Avengers: Age of Ultron filminin sonrasında piyasaya çıkan oyunun ilgi görmesi aslında kaçınılmazdı. Yani çizgi romanlardan beyaz perdelere taşınan olay oradan bilgisayarlarımıza şimdide mobil cihazlarımıza kadar indi. Oyun içi satın alma teklifi sunan oyunda bu işe hem gönül hem para koyanların biraz daha fazla söz sahibi olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor tabi.

Netmarble CEO’su Young-sig Kwon ise durumu şu şekilde yorumladı: “Netmarble Games olarak MARVEL Future Fight’ın oyunculara sunduğu deneyimden gurur duyuyoruz. Ödüllü oyun tasarımcıları ve en sevilen süper-kahraman ve kötü-adamları biraraya getirdik ve Marvel Evreninde yepyeni bir hikaye oluşturduk. Çabalarımız dünyada 10 milyon kullanıcı ile sonucuna ulaştı, artık yeni içerik güncellemeleri ve kullanıcı desteği ile sadık oyunsever kitlemizi daha da genişletmeyi hedefliyoruz.”

3D Oyunlar kategorisinde yapımlara bir tek bilgisayarlarımızda değil artık mobil cihazlarımızda da ulaşabiliyoruz. Hatta dünyada mobil cihazlarda üzerinden oyun oynayanların sayısı bilgisayar ya da konsolları ile oynayan insanlardan daha fazla diyebiliriz. Sizler de benzer oyunları hemen şu anda Web tarayıcınız üzerinden oynamak isterseniz http://www.oyungemisi.com/3d-oyunlaradresini ziyaret edebilirsiniz.

<< Önceki Haber Marvel Future Fight 10 Milyonun Üstünde İndirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER