Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı!

Erdoğan’ın İran temaslarında bakanların Hamaney karşısındaki pozu ve odada Türk Bayrağı bulunmaması özellikle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu...

Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı!

Baş­ba­kan Re­cep Tay­yip Er­do­ğa­n’­ın ön­ce­ki gün İra­n’­ın baş­ken­ti Tah­ra­n’­da İran di­ni li­de­ri Aye­tul­lah Ali Ha­ma­ney ile gö­rüş­me­si sı­ra­sın­da çe­ki­len bir ka­re sos­yal pay­la­şım si­te­si Twit­te­r’­da gü­nün ko­nu­su ol­du. 

Küçük bir odada Baş­ba­kan Er­do­ğan ile İran di­ni li­de­ri Aye­tul­lah Ali Ha­ma­ney gö­rüş­me­si sı­ra­sın­da ba­kan­lar tek sıra halinde otu­ru­rken Ha­ma­ney kar­şı­sın­da­ki du­ruş­la­rı ve oda­da Türk bay­ra­ğı­nın ol­ma­ma­sı (sadece İran bayrağının bulunması) tep­ki­ye yol aç­tı.


İŞTE O TEPKİLER

*İran’lı Hamaney karşısında bakanlarımız sağdan hizaya girip sıra olmuşlar. KK’nun Irak gezisinde Türk bayraksız pozu üzerine kıyamet koparan AKP; Hamaney gorüşmesi?

*Erdoğan ‘Suriyeli muhalifleri destekleyenler cezasız kalmayacak’ diyen İran dini lideri Ali Hamaney’ni ile buluştu.

*Başbakan’ın yanında edeple durduğu bu adam ,Esed’in en büyük müttefiki Hamaney. Artık biri Suriyeli kardeşlerim demesin.

*Başbakan ikinci evi İran’da. Tamam onu anladıkta. Hamaney’in yanında Türk bayrağı haney? Nerde? Sadece İran bayrağı var!
Tek bayrak olayı bu muydu?

*Kağıt kalem yok. Hamaney, yazılı değil sözlü yapıyor anlaşılan
hamaneybakan.jpg


<< Önceki Haber Bu fotoğraf sosyal medyayı salladı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER