Şenol Güneş: Zor bir maçı aştık


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayseri deplasmanında zor bir maçı kazandıklarını ve Akhisar yenilgisi sonrası moral bulduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'u 2 - 1 yendi. Maçı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz Akhisar maçı sonrası bu maç önemliydi. Az gol yiyerek buraya gelen bir takımla oynadık. İkinci yarı çok daha fazla gol pozisyonları bulabilirdik. Paslarda hata yaptık. Zor bir maçı aştığımızı düşünüyorum. Bu bizim için moraldi. Oyuncu kaybetmeden maçı kazanmak da ayrıca önemliydi. Çünkü hafta içi de maçımız var." dedi.

Önümüzdeki hafta oynayacakları Galatasaray maçı ve sarı kırmızılı oyuncularla ilgili bir soruya Güneş, "Rakip oyuncularla ilgili konuşmuyorum. Umut, Burak ve Selçuk iyi oyuncular. Şu anda Galatasaray maçını konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Perşembe günü Lizbon ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Lizbon ve Galatasaray maçları önemli. Bu karşılaşmaları tek tek düşüneceğiz. Her maç önemli." şeklinde cevap verdi.

Beşiktaş'ın son haftalarda ve bugünkü Kayserispor karşısında oynadığı oyunla ilgili bir soruyu ise Güneş, şöyle cevapladı: "Ben takımımda performans düşüklüğü görmüyorum ama öyle görenler olabilir."

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas'ın maçın hakemini eleştirdiğinin hatırlatılması üzerine de Güneş, "Tolunay hoca ne diye eleştirdi bilmiyorum. Ama hakemin bizim lehimize kararlar verdiğini düşünmüyorum. Böyle bakarsak bu işin altından kalkamayız. Tolunay hoca iyi bir teknik adam. Eleştirebilir." ifadelerini kullandı

TOLUNAY KAFKAS: YİNE İYİ OYNADIĞIMIZ BİR MAÇI KAYBETTİK

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Beşiktaş karşısında iyi oynadıklarını, ancak kötü gollerle yenildiklerini kaydetti. Beşiktaş'ın hızlı oynayan bir takım olduğunu belirten Kafkas, "Biz de hızlarını kesmeye çalıştık. Gücümüz oranında en iyisini yaptık. Ama olmadı. İyi oynadığımız bir maçı daha kaybettik." dedi.

Maçın hakemiyle ilgili de Kafkas, şunları söyledi: "İnsanlara ne hissettirdiğiniz çok önemlidir. Ama bugün Bülent Yıldırım bize hiç iyi şeyler hissettirmedi." şeklinde hakem yönetimini eleştirdi. Bir soru üzerine de Kafkas, "Maçın kırılma noktası bana göre ilk goldü. Beşiktaş gibi bir takıma karşı geriye düştükten sonra oyunu dengelemek çok zor. Buna rağmen beraberliği yakaladık ama kötü bir gol yiyerek mağlup olduk." CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Zor bir maçı aştık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER