Adnan Polat'tan Galatasaray'ı karıştıracak sözler

Adnan Polat'ın "G.Saray'ın şike yapmadığına kefil olamam, ama kendi dönemime kefil olurum" sözlerinin Sarı - Kırmızılı camiada uyandırdığı yankı devam ediyor.

Adnan Polat'tan Galatasaray'ı karıştıracak sözler

Adnan Polat, “Ağzımı bir açtım, bizim kulübün içindeki kafatasçılar rahatsız oldu” dedi.

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Polat, “Kafatasçıların ne düşündüğü önemli değil. Beni kulüpten de ihraç edebilirler. Peki, Galatasaray aşkımı nasıl söküp alacaklar? Aziz Yıldırım ile dostluğum olmadığını mı söyleseydim” diye isyan etti. 

GÖRMEDİĞİM ŞEYİ YORUMLAMAM 

Eski bir başkan olarak konuşmasının bazılarını rahatsız ettiğini belirten Polat, “Bizim kulübün içindeki kafatasçılar rahatsızlık duydu. Ben ‘Galatasaray şike yaptı’ demedim. Görmediğim şeyler hakkında yorum yapmam. Ama herkes doğruyu konuşsun” dedi. 
  
İŞTE ADNAN POLAT'IN AÇIKLAMALARINDAN DERLENENLER

• Kafatasçılar böyle düşünebilir. Beni ihraç edebilirler. Peki G.Saray aşkımı nasıl söküp alacaklar?

Aziz Yıldırım ile dostluğum var. 'Dostum değil mi?' deseydim? Cezaevine gittim telefonla konuştum, bugün olsa yine giderdim. Yıldırım ile halen görüşüyorum. Bir insanı cezaevinde ziyaret etmek suç mudur? Suçsa neden?

Ünal Aysal'ı tanımam. Ama saygı duyuyorum. Tanımıyorsam tanımıyorum. Dostluğum yok, görüşmüşlüğüm yok. Haksız mıyım? Ne deseydim?

Alp Yalman ile 4 yıl görev yaptım. Görev yaptığım süre içinde kendisine kefilim. Özhan Canaydın ile de çalıştım. Ona da kefilim. Ama ondan öncekiler ve vakıf olmadığım, yaşamadığım, gözümle görmediğim şeylere kefil değilim. Görmedim, bilmiyorum. Herkes ne olduğunu biliyor!

• Ben G.Saraylıyım. G.Saray'ın eski başkanı olarak konuşmam kimi, kimleri neden rahatsız eder? Tatsızlık, huzursuzluk işte. Yazık. Bu durumu, bu hale getirenler bizim kafatasçılar. Ben 'G.Saray şike yaptı' dedim mi ki? 'Şike mi yaptı' dedim. Bilmiyorum. görmediğim şeyler hakkında yorum yapamam. Bir sürü başkan bir sürü yönetici görev yaptı. Onların ne yaptıklarını nereden bilebilirim? Varsın konuşsunlar. Ama doğruyu konuşsunlar. 
<< Önceki Haber Adnan Polat'tan Galatasaray'ı karıştıracak sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER