Beşiktaş'ın efsanesi Bilic'i eleştirdi

Gençlerbirliği teknik direktörü ve Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Mehmet Özdilek, Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic'i eleştiren açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın efsanesi Bilic'i eleştirdi

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Siyah beyazlı efsane Mehmet Özdilek, ligi üçüncü bitiren Bılıc'i başarısız buldu.  
 
Üç büyüklerin formasının bile ligi ilk üçte bitireceğini söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Büyük takımı çalıştırıyorsanız şampiyon olacaksanız. Beşiktaş'ın da başında ligi ilk iki sırada tamamlamazsan başarısızsın" dedi.

Geçen sezonlarda Antalya'daki istikrarlı dönemi sonrası zor dönemde aldığı Gençlerbirliği'ni üst sıralara taşıyan genç teknik adam Mehmet Özdilek,efsane olduğu Beşiktaş'ın son yıllardaki lig performansı için, "Beşiktaş'ta ilk ikide değilsen başarısızsın. 3 Büyükler'in forması bile ligi ilk 3'te bitirir. Büyük takımı çalıştırıyorsanız şampiyon olacaksınız" dedi.

'BILIC KÜLTÜRÜMÜZE UYGUN'

Bilic'in insani değerleri çok yüksek bir isim olduğuna dikkat çeken Özdilek ekledi:
- Kültürümüze uygun, ilişkileri düzgün bir teknik adam. Beşiktaş'ın stadının olmamasıyla her maçı deplasman havasında oynaması handikap ama 3 Büyüklerin forması her halükârda ilk üçe giriyor.
- Belki belli standartlar getirilebilir ama yabancı sınırlamasına karşıyım. Federasyonun aldığı 5 artı 3 kararı tüm ekiplerin elini çok zora soktu.

Bizim jenerasyon önemli

Beşiktaş jenerasyonu Türk futbolunda önemli yer teşkil ediyor. Bana göre Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam ve Samet Aybaba Beşiktaş'taki şanslarını doğru kullanmıştır. Ama onlar da ilk ikiye giremediği için eleştirildi.

Evet Beşiktaş hedefim var

Tabii ki Beşiktaş ve Milli Takım hedeflerim var ama en önemli olan içerisinde bulunduğum camiayı layıkıyla temsil edip başarı grafiğini en yukarıya çıkartmamız.

'Gençler'in yeri asla bu olmamalı'

Özdilek yarın İlhan Cavcav'la geleceği konusunda görüşecek.
Gençlerbirliği'nde dar bir kadroyla maksimum verim alarak ligi 9. bitirdiklerini kaydeden Mehmet Özdilek, "G.Saray maçını kazansak belki Avrupa hedefimizi de gerçekleştirecektik" dedi.

SON BİR GÖRÜŞME

G.Birliği'nin güçlü bir camia olduğunu ve ligi 12-13. bitirmesinin tatmin etmediğini belirterek, "Uzun, orta ve kısa vadeli planlar yapmamız gerekiyor. Başkan Cavcav'la görüştük son bir kez daha görüşeceğiz. Umut ediyorum ki doğru bir noktayı bulacağız" diye konuştu. 
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın efsanesi Bilic'i eleştirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER