Beşiktaş'ın işi gerçekten zor...

Fenerbahçe galibiyeti Kartal'a yaramadı..

Beşiktaş'ın işi gerçekten zor...

AMK'nın haberine göre, Beşiktaş’ın Fenerbahçe galibiyeti sonrası önce Trabzonspor’a iki, ardından da Kasımpaşa’ya üç?puan kaptırması yönetimi harekete geçirdi. 

Siyah-beyazlı takımın 3-1 kaybettiği maçın ardından tesislere gelen futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ve futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı, burada karşılaşmanın değerlendirmesini yaptı. 

Teknik direktör Samet Aybaba ile görüşen iki yönetici, “Mağlubiyet için söylenecek bir şey yok. Bu tabii ki olabilecek bir sonuç. Ancak biz oynanan kötü futbolun nedenini merak ediyoruz. Maddi olarak bir sıkıntı olmadığını bilmekteyiz. Bizim bilmediğimiz bir şey mi var, sorun ne hocam?” diye sordular. 

Aybaba ise “Fenerbahçe maçından sonra havaya girdiler diyemem ama oyuncular tecrübesiz olduğu için o galibiyetin etkisinden futbolcuları çıkarmak zaman alıyor. Hafta içindeki kamp işimize yarayacaktır. Burada kendimize geleceğiz” diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Aylardır tam kadro çalışamıyoruz. Ama artık sakatlarımızın çoğu geri döndü. Eski formumuza kavuşacağız” sözleriyle endişeli yöneticilere iyi futbol sözü verdi.

Çözüm bulamadı 

Sezona İsmail Köybaşı’nın sakatlığı ile eksik başlayan Beşiktaş, sol beke Uğur Boral’ı, devre arasında ise 1.1 milyon avroya Gökhan Süzen’i transfer etti. Altyapıdan yetişen Emre’nin de takımda kalması buraya çare olmadı; Kasımpaşa maçını Ersan sol bekte tamamladı.?Kaleci McGregor’un ardından Cenk de çare olamadı. Akıllara, kapıdan dönen Kasımpaşalı Isaksson’un önceki günkü performansı geldi.
<< Önceki Haber Beşiktaş'ın işi gerçekten zor... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER