Elazığspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Bitime dört hafta kala Beşiktaş'ın iki puan gerisinde yer alan Galatasaray'ın artık kayıp yaşama lüksü yok. Cim Bom, Elazığspor deplasmanında galibiyet hasretine son verip, Kartal'ın Sivas'ta takılmasını umacak

Elazığspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta?

Galatasaray için son haftalar kelimenin tam anlamıyla kâbus gibi geçti. Ligde 6 maçta sadece ezeli rakibi Fenerbahçe’yi devirebilen Cim Bom, geçtiğimiz hafta Arena’da Kasımpaşa’ya 4-0 kaybederek büyük bir şok yaşadı. 

İkincilik koltuğunu kapan Beşiktaş ile Aslan’ın arasında, bitime dört hafta kala iki puan fark bulunuyor. Galatasaray için artık yaşanacak en ufak bir kaybın bile telafisi olmayabilir. Cim Bom, Beşiktaş’ın zorlu Sivas deplasmanında oynayacağı bu akşam, Elazığspor’u devirerek ikincilik için yeniden iddialı konuma gelmek istiyor. Yaşanacak bir kayıp, ikincilik umutlarını azaltacağı gibi, üçüncülük koltuğunun da Trabzonspor’a kaptırılması ihtimalini doğuracak.

Elazığ can derdinde

Okan Buruk’un öğrencileri, düşme hattının sadece bir puan üzerinde bulunuyor. Kırmızı-Beyazlılar için de her puan altın değerinde. Sezonun ikinci yarısında yakalanan çıkış, son haftalarda peş peşe gelen kayıplarla sekteye uğradı. Ancak taraftarı önünde Fenerbahçe ve Trabzonspor’a galibiyet şansı tanımayan Gakgoş, Galatasaray’dan da puan koparmaya kararlı.

Elazığspor’da son dakika

Gakgoşlar’da Galatasaray maçı öncesinde savunmada sıkıntı var. Sakatlıkları bulunan İbrahim Kaş ile Ali Gökdemir, bu akşam forma giyemeyecek.  Elazığspor’da sakat futbolcuların yanı sıra iki de kadro dışı var. Serdar Gürler ile Serdar Özkan, Okan Buruk tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

Galatasaray'da son dakika

İki gün boyunca Felipe Melo sıkıntısı yaşanmış, Brezilyalı idmanlara çıkmamıştı. Ancak Melo’dan müjdeli haber geldi. Elazığ kafilesine alınan Melo’nun 11’de oynayacağı öğrenildi. Aslan’da Hakan cezalı, Drogba ise sakat. Mancini, Umut ile İsmail Berk arasında ise seçim yapmakta zorlanıyor.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

ELAZIĞSPOR: İvesa, Tanju, Vranjes, Çağlar, Marvin, Tello, Bilica, Onur, Mehmet, D. Yılmaz, Batuhan

GALATASARAY: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Selçuk, Melo, Sneijder, Yekta, Burak, Umut (Berk) 

STAT: Atatürk

SAAT: 19.00

YAYIN: Lig TV3


<< Önceki Haber Elazığspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER