Fenerbahçe'de beklenmeyen gelişme...

Ersun Yanal’ın gelişi ile birlikte Kocaman döneminin küskünleri Stoch, Krasic ve Serdar dahil tüm futbolcular canlanarak forma savaşına girişti.

Fenerbahçe'de beklenmeyen gelişme...

Hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe’de antrenmanlardaki istekli hava dikkat çekiyor.  Ersun Yanal’ın gelmesi ile birlikte tüm futbolcuların forma şansı eşitlendi. Bu durum idmanlara da yansıdı. Antrenmanlarda geçtiğimiz sezonun küskünlerinin bile umutla çalışması gözden kaçmıyor. Geçen sezon yedek kalan ve kenarda sürekli suratı asık oturan Miroslav Stoch ve Kayseri’deyken Milli Takım’a kadar yükselmesine rağmen F.Bahçe’de bir türlü kendini gösteremeyen Serdar Kesimal büyük bir hırsla bileniyor. Kocaman’la geçmişte sorunlar yaşayan Baroni ve Emre de yeni döneme büyük bir istekle hazırlananlardan. Hatta fiziken arkadaşlarından çok geride olduğu gözlenen Krasic’in bile güçlenmiş olarak döndüğü ve bu sezon hazır hale gelebileceği konuşuluyor. 

Algıları açıldı

F.Bahçeli futbolcular dünkü antrenmanda, Ritm Koordinasyon Uzmanı ve Bireysel Mentör Ebru Yıldırım eşliğinde algı yönetimi, öncelleme, çevre kontrolü ve yüksek konsantrasyon çalışması yaptı.

Sezer’de 2 farklı açıklama

Fenerbahçe dün, Sezer Öztürk’ün Beşiktaş’a transferi konusunda görüşüldüğünü, ancak bir anlaşmaya varılmadığını açıkladı. Beşiktaş da bunun üzerine yeni bir açıklamayla Sezer için görüşmelerin sürdüğünü duyurarak transferin yakın olduğuna işaret etti. Bu transfer konusunda emin görünen Beşiktaş’ın Sezer’i, yarın Almanya kampına götüreceği bildirildi.

Mosturoğlu’ndan şok iddia

F.BAHÇE yöneticisi Şekip Mosturoğlu, twitter adresinden İlhan Helvacı’yı kastederek ilginç bir iddia ortaya attı. Mosturoğlu, “Portekizli müfettişe Türkiye ziyaretinde kim eşlik etti sorusunun daha da güçlü anlam taşıdığı bir günü idrak ediyoruz. Acaba niye? Bu ziyarete mihmandarlık eden bu kişi misafirini kime götürdü? İsim vermemem kendime olan saygımdandır. Yoksa onların yolunda olsa idim gittikleri adresi bindikleri arabanın plakasını verebilirdim” diye yazdı. Hürriyet

<< Önceki Haber Fenerbahçe'de beklenmeyen gelişme... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER