Marmara İletişim'in Spor Ödülleri sahiplerini buluyor

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkçe Basın Kulübü'nün organize ettiği spor ödülleri, 14 Mayıs Çarşamba günü sahiplerini bulacak.

Marmara İletişim'in Spor Ödülleri sahiplerini buluyor

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkçe Basın Kulübü’nün organize ettiği spor ödülleri töreni her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk sporuna gerek yönetici, gerekse de sporcu olarak hizmet etmiş önemli bir isim olan Galatasaray Spor Kulübü merhum başkanı Özhan Canaydın adına düzenlenecek.

 Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin öğrencileri tarafından gelen oylarla spor camiasında yılın en başarılı isimlerinin seçildiği Türkçe Basın Kulübü Spor Ödülleri Töreni 2012 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü’nün merhum başkanı Güven Sazak, 2013 yılında ise Galatasaray ve A Milli Takımı çalıştıran merhum teknik direktör Coşkun Özarı adına düzenlenmişti. 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 15:00’da Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü İletişim Fakültesi Medya Merkezi TV Stüdyosu’nda gerçekleştirilecek ödül töreninin 3.sü Türk sporuna önemli katkılarda bulunmuş ve bulunduğu her platformda sporun barış, dostluk, kardeşlik ve fair-play olduğunu vurgulamış Galatasaray Spor Kulübü’nün merhum başkanı Özhan Canaydın adına yapılacak. 



26 farklı kategoride dağıtılacak ödüller ile spor camiasının önemli isimlerini bir araya getirecek olan törende yılın futbol takımına, başkanına, teknik direktörüne, en başarılı kulübüne, futbolcularına, hakemine ödülleri takdim edilecek. Ayrıca spor medyasının en başarılı isimleri de gelen oylar neticesinde ödüllerini alacak. Özhan Canaydın’ın oğlu Murat Canaydın’ın vefa ödülü alacağı törende Hıncal Uluç, Turgay Şeren, Ziya Şengül ve Ünal Karaman’ın da aralarında bulunduğu adaylardan öğrenciler tarafından en fazla oyu alan isme ise yaşam boyu onur ödülü takdim edilecek.

İşte ödül verilecek kategoriler:


Yılın Teknik Direktörü

Yılın En Başarılı Kulüp Başkanı

Yılın Kalecisi

Yılın En İyi Savunma Oyuncusu

Yılın Orta Saha Oyuncusu

Yılın Forveti

Yılın Fair-Play Ödülü

Yılın Hakemi

Yılın Spor Muhabiri

Yılın Spor Sunucusu

Yılın Spor Yazarı

Yılın Sporda En Başarılı Haber Ajansı

Yılın Spor En Başarılı Spor Sitesi

Yılın En Başarılı Spor Programı

Yılın Futbol Yorumcusu

Yılın Spor Kanalı

Yılın Spor Radyosu

Yılın Basketbol Takımı

Yılın Basketbol Yorumcusu:

Yılın Voleybol Takımı

Yılın Engel Tanımayan Takımı

Yılın Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Spor Kulübü

Yılın Spor Mizah Programı

Yaşam Boyu Onur Ödülü

Vefa Ödülü

<< Önceki Haber Marmara İletişim'in Spor Ödülleri sahiplerini buluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER