Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor maçı ne zaman?

Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor, Süper Lig'in 23. hafta maçı ne zaman (saat kaçta) oynanacak?

Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor maçı ne zaman?

Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor, Süper Lig'in 23. hafta maçında bu akşam saat 19:00'da, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

MERSİN İDMANYURDU: Bicik, Serkan, Stepanov, Mitrovic, Mustafa Keçeli, Ben Yahia, Murat Ceylan, Nduka, Burhan, Culio, Nobre 
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Marek Cech, Zokora, Sapara, Colman, Halil, Olcan, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

Süper Lig’in 2.Yarısında En Başarısız Takım Trabzonspor. ( 5 Maçta 3 Puan ) 
Süper Lig’in 2.yarısında 5 hafta geride kalırken (1 maç eksik) en başarısız ekip Trabzonspor oldu. Trabzonspor son 5 haftada 1 galibiyet 4 yenilgi aldı ve sadece 3 puan topladı. İlk yarıyı 15 golle en az gol yiyen takım olarak bitiren Trabzonspor, 2.yarıda 5 maçta 12 gol yedi ve en çok gol yiyen takım oldu. 

Trabzonspor Lig Tarihinde En Kötü Sezonunu Yaşıyor. 
Süper Lig’in 22.haftası geride kalırken Trabzonspor 7 galibiyet 6 beraberlik 9 yenilgi aldı ve 27 puanla 12.sırada yer alıyor. Trabzonspor böylece tarihinin en kötü performansına ulaştı. Trabzonspor ilk kez 22.hafta sonunda 29 puanın gerisinde kalırken 16.sıradaki (küme düşme hattı) S.B.Elazığspor’un sadece 6 puan önünde bulunuyor. 


Trabzonspor En Son 2001-02 Sezonunda Ligi Eksi (-) Averajla Bitirmişti. ( Bu Sezon 22.Hafta Sonunda -2 Averajda)
Trabzonspor Süper Lig’in 22.haftası sonunda 25 gol atıp 27 gol yedi ve -2 gol averajına sahip. Trabzonspor lig tarihinde en son 2001-02 sezonunda (–) eksi averajla ligi bitirmişti. Sezonu 14.sırada tamamlayan Trabzonspor 49 gol atıp 60 gol yemişti. Trabzonspor geçen sezon 22.haftada 37 gol atıp 25 gol yemiş ve +12 gol averajı ile oynamıştı.  Trabzonspor geçen sezon 22.haftada 36 puanla 5.sırada yer alıyordu. 

Mersin İdman Yurdu Süper Lig’de Trabzonspor İle Oynadığı Son 3 Maçta Yenilmedi. 
Süper Lig’de geçen sezon Trabzonspor’u deplasmanda 3-2 yenen Mersin İdman Yurdu rakibini evinde ilk kez yenmişti. Sezonun ilk yarısında da sahasında rakibiyle 1-1 berabere kalan Mersin İdman Yurdu bu sezonda Trabzon’da 1-1 beraberlik aldı ve son 3 lig maçında Trabzonspor’a yenilmedi. İki takım arasında toplamda oynanan 11 maçta 4 kez Trabzonspor kazandı 5 maç berabere bitti 2 maçı Mersin İdman Yurdu kazandı. Bu sezon iki takım arasında Ziraat Türkiye kupasında oynan 2 maçı da Trabzonspor gol yemeden (2-0, 3-0) kazanmıştı. 

Mert Nobre 100’ler Kulübüne Girdikten Sonra Gol Atamadı.
Süper Lig’in 16.haftasında Akhisar Belediyespor’a 1 gol atan ve böylece 100’ler kulübüne giren Mert Nobre bu maçın ardından gol atamadı. Son 6 maçta gol bulamayan Mert Nobre’nin Süper Lig  kariyeri boyunca en çok gol attığı 2.takım Trabzonspor oldu. Mert Nobre Trabzonspor’u karşı 8 gol kaydetti.

<< Önceki Haber Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor maçı ne zaman? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER