Miami Heat - San Antonio NBA final serisi maçı ne zaman?

Miami Heat - San Antonio arasındaki NBA final serisi üçüncü maçı ne zaman (saat kaçta) oynanacak? Seride durum 1-1...

Miami Heat - San Antonio NBA final serisi maçı ne zaman?

NBA final serisinin üçüncü maçı, 12 Haziran Çarşamba TSİ sabaha karşı 04.00'te San Antonio'nun sahasında oynanacak.

Öte yandan Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) finalinde Doğu Konferansı şampiyonu Miami Heat, Batı şampiyonu San Antonio Spurs'ü 103-84 mağlup ederek, San Antonio'da oynanacak maçlar öncesi seriyi 1 - 1'e getirdi.

NBA final serisinin ikinci maçında son şampiyon Miami Heat, San Antonio Spurs'ü konuk etti. Heat'in oyun kurucusu Mario Chalmers, 19 sayıyla sahanın en skoreri olmasının yanı sıra kaybettikleri ilk maçta 21 sayı üreten Tony Parker'ı, 14'te 5 isabetle 13 sayı ve 5 asistte tuttu. 17'de 7 şut isabetiyle oynayan LeBron James, 17 sayı, 8 ribaunt, 7 asist, 3 top çalma ve 3 blok üretti. Chris Bosh'un, 12 sayı, 10 ribaunt ve 3 top çalmayla "double double" yaptığı maçta, yedek oyuncular Ray Allen 13, Mike Miller ve Chris Andersen ise 9'ar sayı kaydetti.

Spurs cephesindeyse 5'te 5 üç sayı isabetiyle 17 sayı atan Daniel Green, takımının en skorer ismi oldu. Green, bu üçlük performansıyla NBA finallerinin "kaçırmadan atılan üç sayılık basket" rekorunu kırdı. Genç oyuncu Kawhi Leonard, 9 sayı, 14 ribaunt ve tecrübeli uzun Tim Duncan, 9 sayı, 11 ribaunt üretirken, kenardan oyuna giren Gary Neal'ın 10 sayısı da mağlubiyeti önleyemedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Miami Heat - San Antonio NBA final serisi maçı ne zaman? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER