Prandelli tatlı sert

Cesare Prandelli, takımını yoğun maç trafiğine hazırlıyor...

Prandelli tatlı sert

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, yoğun maç trafiğine girecek takımını formda tutmak için büyük çaba sarf ediyor. Mütevazı tavrıyla bilinen İtalyan çalıştırıcı, idmanlarda disiplinden asla taviz vermiyor. Tecrübeli hoca, arkadaşlık ortamının tesisi için de var gücüyle mücadele ediyor.

Bu sezon bütün kulvarlarda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray’da Teknik Direktör Cesare Prandelli işi baştan sıkı tutuyor. Süper Lig’e 2-0’lık Bursaspor galibiyetiyle başlayan futbolcularına yarına kadar izin veren İtalyan hoca, sıkı disiplin uygulamalarıyla da dikkat çekiyor. Eskişehirspor karşılaşmasıyla yoğun bir tempoya gireceklerini bilen başarılı çalıştırıcı, dışarda sergilediği mütevazı tavrını idmanlarda sertleştiriyor. Eylül ayı itibarıyla ligde 4 zorlu randevuya çıkacak Cim Bom, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk müsabakasını da 16 Eylül’de sahasında Anderlecht ile yapacak. Aslan, önümüzdeki ay da toplam 5 karşılaşmada rakipleri karşısında galibiyet kovalayacak.

    Zorlu maratonda talebelerindeki düşüşün önüne geçmeye çalışan Prandelli,  ligde uygulanan 5-3 yabancı kontenjan sistemini de hesaba katarak planlamalar yapıyor. Süper Lig’de Türk oyuncuları daha fazla kullanması gereken ünlü ismin, Devler Arenası’nda ise bütün yabancılara şans tanıması bekleniyor. Pandev ve Cemaili’nin gelmesiyle Sneijder’in performansında yükselme bekleyen tecrübeli çalıştırıcı, oyun sisteminde de değişikliğe gitmeyi planlıyor. Takımı için iç sahada daha agresif bir kimlik düşünen Sarı-Kırmızılıların hocası, deplasmanda ise orta sahanın savunmaya daha fazla yardımcı olması konusunda oyuncularına talimatlar veriyor. Milli Takım’dan dönecek futbolcuların da çalışmalara katılmasıyla kafasındaki oyun sistemini daha da netleştirmeyi amaçlayan İtalyan antrenör, tesislerde yaptırdığı maçları kameraya çektirip daha sonra talebelerine nerelerde hatalı davrandıklarını ve neler yapmaları gerektiğini tembihliyor. Disiplinden asla taviz vermeyen Prandelli, arkadaşlık ortamının tesisi için de bütün organizasyonlarda birlikte hareket edilmesini talep ediyor.

Emre Çolak, şiddet suçunu kabullendi!

Galatasaraylı Emre Çolak, futbol sahası ve tribünlerde yaşanan şiddet olaylarında ilk suçun futbolcularda olduğunu açıkladı. Yetenekli oyuncu, “Bence istenmeyen olaylarda sorumluluk futbolculardan başlıyor. Her şey bizim sorumluluğumuzda. Biz saha içinde iyi olursak olaylar tribünlere yansımaz. Bu nedenle herkesin kendine dikkat etmesi lazım. Biz ne yaparsak onlar da bizi örnek alıyor. İlk başta suç futbolcularda diye düşünüyorum.” dedi.

ZAMAN

<< Önceki Haber Prandelli tatlı sert Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER