Trabzonspor - Orduspor maçına dair her şey

Trabzonspor - Orduspor maçının özeti, analizleri, istatistikleri ve fotoğrafları burada!

Trabzonspor - Orduspor maçına dair her şey

Trabzonspor Lig Tarihi Boyunca Orduspor İle Sahasında Oynadığı 11 Maçta da Yenilmedi. ( 10 Galibiyet 1 Beraberlik )
Trabzonspor lig tarihi boyunca Orduspor ile toplamda 22 kez karşılaştı. Oynanan 22 maçta 14 kez Trabzonspor, 2 kez Orduspor galip geldi, 6 maç ise berabere bitti. Trabzonspor'un ev sahibi olduğu 11 maçta ise Trabzonspor 10 galibiyet 1 beraberlik aldı ve 24 gol atıp sadece 1 gol yedi.

Orduspor Bu Sezon Deplasmanda Maç Kazanamadı. ( 7 Beraberlik 8 Yenilgi )
Orduspor bu sezon Süper Lig’de deplasmanda oynadığı 15 maçı da kazanamadı. Deplasmanda 7 beraberlik 8 yenilgi alan Orduspor 9 gol atıp 20 gol yedi. Hector Cuper döneminde deplasmanda 2. lig maçına çıkan Orduspor 1 galibiyet 10 beraberlik 12 yenilgi aldı. 



Halil Altıntop Bu Sezon Trabzonspor’un En Golcü Oyuncusu Oldu. ( 5 Gol )
Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de 31 gol atarken en golcü oyuncusu Halil Altıntop oldu. Orduspor maçında attığı golle bu sezon toplamda gol sayısını 5’e yükselten Halil Altıntop geçen sezonda 6 gol kaydetmişti. 













Trabzonspor’un Bu Sezon İki Maçta da Yendiği Tek Rakibi Orduspor Oldu. 
Trabzonspor Süper Lig’de bu sezon 10 galibiyet alırken iki maçta da (sahasında ve deplasmanda) yendiği tek takım Orduspor oldu. Orduspor’u deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor sahasında da 1-0 galip geldi. Trabzonspor sezonun ilk yarısında deplasmanda yendiği Gençlerbirliği takımı ile sahasında henüz oynamadı. 

Orduspor Maç Boyunca Kaleye İsabetli Şut Atamadı. 
Orduspor deplasmanda oynadığı Trabzonspor karşılaşmasını 1-0 kaybederken rakip kaleye isabetli şut atamadı. Maç boyunca 5 şut atan ve isabet sağlayamayan Orduspor sadece 1 pozisyona girdi. Orduspor son 5 haftada 5 yenilgi aldı. 

<< Önceki Haber Trabzonspor - Orduspor maçına dair her şey Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER