Trabzonspor mu yoksa Fenerbahçe mi?

Süper Lig'de büyük mücadele bu akşam.

Trabzonspor mu yoksa Fenerbahçe mi?

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında bu akşam lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu karşılaşmayı kazanarak ligde yeniden adından söz ettirmek istiyor. 

F.Bahçe karşılaşmasını 'ligde ayağa kalkış maçı' olarak gören Trabzonspor, galip gelmenin hesaplarını yaparken, bu akşam saat 20.00'de oynanacak müsabakanın biletlerinin tükendiği açıklandı. 

Bordo-mavili camiada herkes bu tarihi maça kilitlenmiş durumda. Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı da Fenerbahçe karşısında galibiyet kapısını açacak anahtarı "hücum futbolu" olarak belirledi. Bordo-mavili camianın dev maçtan üç puan beklediğine dikkat çeken Mandıralı, Fenerbahçe'nin oynadığı son maçları tekrar tekrar izleyerek, rakibin güçlü ve zayıf noktalarını oyuncularına aktardı. Karşılaşmada atak bir futbol oynamaları gerektiğini dile getiren genç teknik adam, özellikle tecrübeli oyunculardan daha fazla sorumluluk almalarını istedi. 

Yüreğinizle oynayın 

Birkaç gündür şehirde kamp kuran Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da futbolcularla bir toplantı yaparak galibiyet istedi. Başkanın, oyunculara yönelik yaptığı konuşmada, "Taraftarlarımız bu maçta galibiyet sevinci yaşamayı fazlasıyla hak ediyor. 90 dakika sonunda hepimizin gülmesi için yüreğinizle oynayın. Size olan inancımız tam. Siz sahada terinizin son damlasına kadar savaşın" dediği bildirildi.

Diğer tarafta ise deplasmanda yaşadığı peş peşe kayıplara rağmen zirvedeki yerini koruyan ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını yeniden 6’ya yükseltemeyi hedefleyen Fenerbahçe. Maçtan öncesi herkesin korkusu, iki takım arasındaki gerilimin tribünlere, hatta tüm Trabzon şehrine yayılmasıydı. Ancak karşılıklı jestlerle gerilim düştü. Artık herkes, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleye kilitlendi. Zorlu 90 dakika tüm ligin kaderini etkileyecek. Galibiyete uzanan taraf sadece 3 puan değil, büyük bir moral kazanacak. Kaybeden için ise önümüzdeki haftalar çok daha zorlu geçecek. 

Muhtemel 11'ler:

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Y., Aykut, Mustafa A., Bourcenau, Colman, Özer, Adrian, Olcan, Henrique  T.D. Hami Mandıra

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen (Kadlec), Caner, Kuyt, M.Topal, Emre, Alper, Sow, Emenike T.D. Ersun Yanal
<< Önceki Haber Trabzonspor mu yoksa Fenerbahçe mi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER