Ünal Aysal tek kuruş vermeyecek!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi Başkan Ünal Aysal, 3 puan için 400 bin dolar prim belirlerken, beraberlik için tek kuruş vermeme kararı aldı

Ünal Aysal tek kuruş vermeyecek!

  • Büyük derbi öncesi spor yo­rum­cu­la­rı Fenerbahçe'yi favori gösterdi.
  • Başkan Ay­sal, ga­li­bi­ye­tin pri­mi­ne 400 bin do­lar vereceğini fakat be­ra­ber­lik için hiç ­bir pri­min ve­ril­me­ye­ce­ği­ni açıkladı. 
  • Fenerbahçe yönetimi der­bi ek­sen­li bir prim öde­mesi ya­pıl­ma­ya­ca­ğı be­lir­tti. 

Türk fut­bo­lu bir kez da­ha Fe­ner­bah­çe-Ga­la­ta­sa­ray der­bisine ki­lit­len­di. İki ta­kım için de sı­ra­dan pu­an mü­ca­de­le­si­nin çok üs­tün­de an­lam­lar ta­şı­yan dev maç ön­ce­si spor yo­rum­cu­la­rı­nın ge­ne­li ev sa­hi­bi Sa­rı-La­ci­vert­li­le­ri favori gös­te­ri­yor. Hat­ta ara­la­rın­da Ga­la­ta­sa­ray­lı­la­rın da yer al­dı­ğı bü­yük bir kı­sım ise Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­kım için Ka­dı­köy’den çı­ka­rı­la­cak 1 pua­nın iyi so­nuç ola­ca­ğı yo­ru­mu­nu ses­len­di­ri­yor.

İBRE FENER'İ GÖSTERİYOR

Bugün Gazetesi'nin haberine göre, tah­min­le­rin bu yön­de ol­ma­sı­nın se­bebini il­ki el­bet­te Ga­la­ta­sa­ray’ın bu se­zon­ki formsuzluğu ve der­bi­de Mus­le­ra ve Sne­ij­der gi­bi iki önem­li yıl­dı­zın­dan yok­sun ka­la­cak ol­ma­sı. Bu­nun ya­nı sı­ra Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­kı­mın 22 Ara­lık 1999’da 2-1 ka­zan­dı­ğı ma­çın ar­dın­dan Ka­dı­köy’de oy­na­nan 3’ü Tür­ki­ye Ku­pa­sı 14’ü lig ol­mak üze­re 17 maç­ta Ka­nar­ya’nın bi­le­ği­ni bü­ke­me­me­si psi­ko­lo­jik bir bas­kı un­su­ru ola­rak gös­te­ri­li­yor.

Ya­kın dö­nem is­ta­tis­tik­le­ri­ne kı­sa­ca göz at­tı­ğı­mız­da Sa­ra­coğ­lu’nda oy­na­nan son 4 ma­çın 3’ünün be­ra­be­re bi­ti­şi ve bun­lar­dan bi­rin­de Ga­la­ta­sa­ray’ın şam­pi­yon­lu­ğu­nu ilan et­miş ol­ma­sı da ko­nuk ekip için be­ra­ber­li­ği ka­bul edi­le­bi­lir kı­lı­yor.

14 YILLIK HASRETİN BİTİMİ İÇİN...

An­cak tüm bun­la­ra rağ­men Cim­bom’un bir nu­ma­ra­lı pat­ro­nu Ünal Ay­sal’ın ka­fa­sın­da sa­de­ce ga­li­bi­yet var. Ni­te­kim Ay­sal’ın der­bi için be­lir­le­di­ği prim de ade­ta ta­kı­mı­nın Ka­dı­köy’de­ki 14 yıl­lık ga­li­bi­yet has­re­ti­nin bi­ti­ril­me­si he­de­fiy­le kur­gu­lan­mış. Ay­sal, Ka­dı­köy’de ga­li­bi­ye­tin pri­mi­ni 400 bin do­lar ola­rak be­lir­ler­ken ta­kı­ma be­ra­ber­lik için hiç ­bir pri­min ve­ril­me­ye­ce­ği­ni ilet­ti. Ba­zı yö­ne­ti­ci­le­r de Ay­sal’ın bu söy­lem­le­riy­le, ta­kı­ma “Bu ma­çı ka­za­nın, he­def be­ra­ber­lik ol­ma­sın” me­sa­jı­nı verdiği yo­ru­mu­nu yap­tı.

KANARYA'DAN YALANLAMA

Fe­ner­bah­çe yö­ne­ti­mi, Ga­la­ta­sa­ray der­bi­si­nin ga­li­bi­yet pri­mi­ni 3 mil­yon eu­ro ola­rak be­lir­le­dik­le­ri yö­nün­de­ki id­di­ayı ya­lan­la­dı. Kulüpten yapılan açıklamada prim sis­te­mi­nin se­zon ba­şın­da be­lir­len­di­ği ve der­bi ek­sen­li bir öde­me ya­pıl­ma­ya­ca­ğı be­lir­til­di.

SNEİJDER UMUT IŞIĞI VERDİ 

Torku Konya- spor maçında sakatlanan Wesley Sneijder’in derbide oynama umudu belirdi. Tedavisine yoğun şekilde devam edilen yıldız futbolcunun durumunun her geçen iyiye gittiği ifade edildi.Sneijder’in durumunun bugün büyük olasılıkla netlik kazanacağı belirtildi.Wesley Sneijder, son dönemde yakaladığı form grafiğiyle parmak ısırtıyordu. Hollandalı yıldız futbolcu Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı son 4 resmi maçta rakip fileleri 4 kez sarsmayı başarmıştı.


<< Önceki Haber Ünal Aysal tek kuruş vermeyecek! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER