Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçının çarpıcı analizi!

Beşiktaş sahasında oynanan maçta Mersin İdman Yurdu'nu 3-0 mağlup etti. İşte maça dair ilginç istatistikler ve analiz...

Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçının çarpıcı analizi!

Beşiktaş Bu Sezon 4 Galibiyetini de 3 Gol Atarak Aldı. Beşiktaş Süper Lig’de bu sezon oynadığı 10 maçta 4 galibiyet aldı. Beşiktaş bu 4 galibiyetini de 3 gol atarak kazandı. Sahasında S.B.Elazığspor ve Mersin İdman Yurdu karşısında 3-0 kazanan Beşiktaş deplasmanda Karabükspor’u 3-0, Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup etti. Beşiktaş 48 Gün Sonra Sahasında Lig Maçı Kazandı. Beşiktaş bu sezon Süper Lig’de sahasında 5 maç yaparken 2 kez galip geldi. Evinde ilk galibiyetini 17.09.2012 tarihinde S.B.Elazığspor’u 3-0 yenerek alan Beşiktaş 48 gün sonra 2.galibiyetini aldı. Beşiktaş İnönü stadında bu kez Mersin İdman Yurdu’nu 3-0 yendi. Beşikaş bu sezon sahasında 5 maçta 8 puan topladı. Beşiktaş Sahasında Mersin İdman Yurdu’na Karşı 8.Kez Kazandı. ( 13 Maçta 8 Galibiyet 4 Beraberlik 1 Yenilgi ) Beşiktaş lig tarihinde Mersin İdman Yurdu karşısında sahasında 8.kez galip geldi. Rakibine evinde sadece 1 kez mağlup olan Beşiktaş (geçen sezon) 4 kez de berabere kalmıştı. İki takım lig tarihi boyunca 25 kez karşılaşırken Beşiktaş 11 kez, Mersin İdman Yurdu 6 kez kazandı, 8 maç ise berabere bitti. Beşiktaş Süper Lig’de 34 Hafta Sonra Penaltı Atışı Kullandı. Beşiktaş Süper Lig’in 10.haftasında Mersin İdman Yurdu’na ilk golünü penaltıdan attı. Beşiktaş böylece Süper Lig’de 34 hafta sonra penaltı atışı kullanmış oldu. Beşiktaş en son penaltı atışını geçen sezon 16.haftada Samsunspor’a karşı deplasmanda Edu ile kullanmıştı. Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçının dakika dakika özeti için:

Mersin İdman Yurdu Maç Boyunca Beşiktaş’ın 2 Katından Fazla İsabetli Pas Yaptı. Mersin İdman Yurdu maç boyunca Beşiktaş’a karşı topla oynama oranı ve isabetli pas konusunda büyük üstünlük sağladı. Mersin İdman Yurdu %65 topla oynama oranı ile maçı tamamlarken 407’e 172 gibi büyük bir isabetli pas farkı yaptı. Mersin İdman Yurdu bu istatistiklerine rağmen sadece 2 isabetli şut atınca karşılaşmayı gol atamadan bitirdi. Beşiktaş ise 15 şutta 9 kez kaleyi bulup maçı 3-0 galip bitirdi. Mersin İdman Yurdu, Süper Lig’de Son Deplasman Galibiyetini Geçen Sezon 28.Haftada Almıştı. Mersin İdman Yurdu geçen sezon 28.haftada Trabzonspor’u deplasmanda 3-2 yenmişti. Bu galibiyet Mersin İdman Yurdu takımının Süper Lig’de aldığı son deplasman galibiyeti oldu. Mersin İdman Yurdu daha sonra oynadığı 3 deplasman maçında 3 yenilgi almış bu sezonda ilk 5 deplasman maçında 3 beraberlik 2 yenilgi almıştı. Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Forması Altında İlk Resmi Golünü Attı, İlk Asistini Yaptı ve İlk Kırmızı Kartını Gördü. Beşiktaş’ın sezon başında transfer ettiği genç oyuncu Oğuzhan Özyakup ilk resmi golünü Mersin İdman Yurdu karşısında kaydetti. Son 3 haftada ilk 11’de forma giyen Oğuzhan ilk asistini de Mersin İdman Yurdu maçında yaptı. Karşılaşmanın 49.dakikasında kırmızı kart gören Oğuzhan aynı zamanda Beşiktaş forması altında ilk kırmızı kartını da bu maçta görmüş oldu. Hugo Almeida Bu Sezon Süper Lig’de 4.Golünü Attı. ( İlk Kez Penaltıdan Gol Attı ) Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Hugo Almeida bu sezon Süper Lig’de 4 gol attı. Almeida 4 golünün ilk 3’ünü kafa vuruşuyla atarken bir tanesini penaltıdan kaydetti. Ayrıca Hugo Almeida Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltıdan gol attı.
<< Önceki Haber Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçının çarpıcı analizi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER