Tekke sert çıktı: O şapkadan tavşan çıkmaz

Trabzonspor yönetimi, yeni sezon için Fatih Tekke’nin ismini telaffuz etmeye başladı. Ancak Tekke, bu iddialara sert cevap verdi.

Tekke sert çıktı: O şapkadan tavşan çıkmaz

Trabzonspor’da sular durulmuyor. Bu sezon deplasmanda uğranılan puan kayıpları Teknik Direktör Ersun Yanal’ı kulüpten ayrılma noktasına getirdi. Yönetim, yeni sezon için Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fatih Tekke’nin ismini telaffuz etmeye başladı. Ancak Tekke, bu iddialara sert cevap verdi.

Bordo-Mavililerin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kendisini aradığı şeklindeki söylentileri değerlendiren genç hoca, “Trabzonspor’daki 1 haftalık gayri resmi görevimin ardından 2 sene boyunca beni arayan olmadı. Fenerbahçe maçı sonrası arandığım yönündeki söylentiler yalan. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu beni arasaydı, telefona bakar mıydım, bilmiyorum. Haberim olmadan beni seçim malzemesi olarak kullananlar, zor duruma düştüklerinde de benim ismimi kullanmasınlar. O şapkadan kimseye tavşan çıkmaz.” dedi.

Trabzon’da yayımlanan Kuzey Ekspres Gazetesi’ne konuşan Fatih Tekke, kulüpte bir samimiyetsizlik ve yalancılık bulunduğuna dikkati çekerken, yapılan transferlerden sadece Hakan Arıkan ve Mehmet Ekici’de isabet kaydedildiğini dile getirdi. Tekke, bir gün Trabzonspor’u çalıştıracağını ve hayal edilemeyeceği başaracağını sözlerine ekledi.
<< Önceki Haber Tekke sert çıktı: O şapkadan tavşan çıkmaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER