Anneler Günü’nün en favori hediyesi olacak

Next&NextStar'dan Anneler Günü için çok popüler olacak ve annenizi sevindirebileceğiniz bir hediye..

Anneler Günü’nün en favori hediyesi olacak

Next&NextStar tarafından geliştirilen Next Power Rock III taşınabilir şarj cihazları ile bu yıl annenizden hiç kopmayacaksınız. Sadece www.nextpower.com.tr üzerinden satışa sunulan Next Power Rock III yeni nesil taşınabilir şarj cihazı, 31 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli özel çıkış fiyatıyla bu Anneler Günü’nün en favori hediyesi olacak. 

Dünyanın en özel varlıkları, annelerimiz, bu yıl çocuklarından sevdiklerinden hiç kopmasın diye Next&NextStar, Next Power Rock III taşınabilir şarj cihazını eşler ve çocukların beğenisine sunuyor. Günümüz teknoloji dünyasının en önemli ihtiyaçlarından olan taşınabilir şarj cihazları Next&NextStar güvencesi ve özel kampanya fiyatıyla annesi için farklı hediye arayışında olanların imdadına yetişiyor. 

6000 mAh kapasiteye sahip Next Power Rock III, tek dolumla Iphone, Samsung gibi son model akıllı telefonları 3 defaya kadar şarj edebiliyor. Next&NextStar tarafından açılan www.nextpower.com.tr web sitesinden satışa sunulan Next Power Rock III taşınabilir şarj cihazları, 31 Mayıs tarihine kadar geçerli 89 TL’lik özel açılış fiyatı ile de hem kaliteli hem de uygun bir hediye alternatifi sunuyor.

İster Fuşya, İster Siyah, İsterseniz de Beyaz

Alman tasarımcı Master Jonas tarafından dizayn edilen Next Power Rock III taşınabilir şarj cihazlarında estetik ve işlevsellik bir arada bulunuyor. Annenizin tarzı ve kişiliğine uyum sağlayacak renk seçenekleriyle fark yaratan Rock III’ün fuşya rengi enerji ve değişimi, beyaz rengi sadelik ve zarafeti, siyah rengi ise şıklık ve asaleti simgeliyor.

İnsana ve Doğaya Saygılı Kusursuz Teknoloji

Rock III’ün üretiminde kullanılan Almanya’dan ithal yüksek kaliteli ABS+PVC malzeme, cihaz üzerinde yapılan 100 bini aşkın düşme testi sonucu sağlamlığını tescilliyor. Hangi model telefon kullanırsanız kullanın, tüm telefonlarla uyum içerisinde çalışmak için üretilen Rock III, akım koruma teknolojisi sayesinde telefonunuz için en uygun şarj ortamını kendisi ayarlıyor. Toza karşı geliştirilen özel teknolojisi sayesinde kendi kendini koruyan Next Power Rock III ayrıca tam bir doğa dostu. Zehirli madde içermeyen malzemesi ile geri dönüşümde doğaya zarar vermeyen cihaz boyama teknolojisi ile de sizi ve cildinizi koruyor.

Next Power Rock III 6000mAh Teknolojik Özellikler:

Batarya: Lithium-ion polymer
Kapasite: 6000 mAh
Boyut: 100*75*16 mm
Giriş akımı: 1000 mAh
Giriş voltajı: 5.0V +/- 0.25V
Çıkış akımı: 1200 mAh
Çıkış akımı: 2100 mAh (hızlı şarj)


<< Önceki Haber Anneler Günü’nün en favori hediyesi olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER