Televizyon tarihinin en nefret edilen dizi karakterleri: ‘Caillou’ da listede!

Ranker'ın 30 bin televizyon seyircisiyle yaptığı anketle, tüm zamanların en çok nefret edilen 10 dizi karakteri tespit edildi. Game of Thrones, üç karakteriyle; The Walking Dead ise iki karakteriyle listeye girdi.

SHABER3.COM

Birçok kişi, dizi veya film izlerken karakterlerle kendini özdeşleştirir; kimileri hayranlık duyar, kimileri çok sever kimileri ise nefret eder… Ancak genelde sevilen karakterler değil, hep nefret edilen karakterler çok konuşulur ve akıllarda kalır. Peki, öyleyse dizi tarihinin en çok nefret edilen karakterleri hangileri?

Sık sık tartışılan bu konu, Ranker üzerinden yapılan yeni bir anketle tekrar gündeme geldi.

30 bine yakın izleyicinin katıldığı ankette çıkan sonuçlar çok şaşırtıcı olmasa da bazı dikkat çekici isimleri de içeriyor.

Örneğin, HBO’nun popüler dizisi ‘Game of Thrones’ karakterlerinin listede çoğunlukta olması çok şaşırtıcı olmasa gerek. Tartışmasız dizi ve film tarihinin en sevilmeyen karakterleri arasına adını yazdıran Jack Gleeson’ın hayat verdiği ‘Joffrey Baratheon’ 178 bin oyla zirvede yer aldı. Onu Joffrey diziden çıktıktan sonra daha çok ekranda gördüğümüz ‘Ramsay Bolton’ takip ediyor. Cersei Lannister, Petyr Baelish, Roose Bolton gibi diğer ‘Game of Thrones’ karakterleri de listede.


‘The Walking Dead’, ‘Breaking Bad’ ve ‘The Sopranos’ gibi çok popüler dizilerden karakterler de listeye girmeyi başarırken, listenin en çok dikkat çekeni Türkiye’de de bir zamanlar çok popüler olan ‘Caillou’ çizgi dizisinin baş karakteri dört yaşındaki ‘Caillou’ oldu.

Listeye dokuzuncu sıradan giren Caillou, şımarıklığı, sürekli sızlanması, bencil olması, çocuklara kötü örnek olabilmesi gibi nedenlerden dolayı ‘sinir bozucu’ olarak nitelendiriliyor.


Listenin ilk 20’si şöyle:

Joffrey Baratheon – Game of Thrones
Ramsey Bolton – Game of Thrones
Shou Tucker – Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Rachel Berry – Glee
The Governor (Vali) – The Walking Dead
Todd Alquist – Breaking Bad
Livia Soprano – The Sopranos
Cersei Lannister – Game of Thrones
Caillou – Caillou
Ed Peletier – The Walking Dead
Will Schuester – Glee
Ezra Fitz – Pretty Little Liars
Petyr Baelish – Game of Thrones
Paige McCullers – Pretty Little Liars
Janice Soprano – The Sopranos
Roose Bolton – Game of Thrones
Skyler White – Breaking Bad
Lori Grimes – The Walking Dead
Dawson Leery – Dawson’s Creek
John Gilbert – The Vampire Diaries
Tüm listeyi görmek ve oy kullanmak isteyenler bağlantıya buradan ulaşabilir.
<< Önceki Haber Televizyon tarihinin en nefret edilen dizi karakterleri:... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER