TFF, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'dan Mustafa Koç mesajı


İş dünyasının önemli ismi ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç (56), sabah saatlerinde spor yaparken rahatsızlanmış ve ardından önce Beykoz Devlet Hastanesi'ne, sonrasında da Özel Amerikan Hastanesi'ne sevk edilmişti. Hastane yönetimi de, Koç'un tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıklamıştı.

Mustafa Koç'un ölümü spor camiasında da üzüntüyle karşılandı. Başka Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere bir çok federasyon ile Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray spor kulüpleri de baş sağlığı ve taziye mesajları yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) imzası ve 'Vefat ve Başsağlığı' başlığıyla yayınlanan mesajda TFF'den, "Türkiye'de spora büyük destek sağlayan Sayın Mustafa Koç'un bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü ise ' Mustafa V. Koç'u kaybettik' başlığı ile yayımladığı mesajda, "Eski asbaşkanlarımızdan Sayın Ali Koç'un ağabeyi, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, kulübümüzün 4894 numaralı kongre üyesi Sayın Mustafa V. Koç'un bu sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Sayın Mustafa V. Koç'a Allah'tan rahmet, başta Koç Ailesi olmak üzere merhumun tüm yakınları ve sevenlerine baş sağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden yapılan açıklamada da, "Mustafa Koç'un vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Türk iş dünyasının değerli ismi, Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Rahmi Koç'un sevgili oğlu, Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ani vefatı kulübümüzü ve camiamızı derinden üzmüştür. İşadamı kimliğiyle ülkemize önemli hizmetlerde bulunan Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, Koç Ailesine, güzide sponsorumuz Koç Topluluğuna, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Galatasaray Spor Kulübü'nden 'Vefat ve Başsağlığı' başlıklı açıklamada da "Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Koç'un, geçirdiği kalp krizi sonucunda erken yaşta hayatını kaybetmesinden dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Ülkemizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber TFF, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'dan Mustafa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER