Yaşlı kadına otomobil çarptı, mahalleli artan kazalara tedbir istedi


Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Elmatepe mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, mahalle halkı yeni yapılan yol sonrasında kazaların arttığını ve yetkililerden bir an önce üst geçit yapılmasını istedi.

Kaza Ereğli'ye bağlı Elmatepe mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre çarşıdan evine gitmek için Elmatepe mahallesinde otobüsten inen ve yolun karşısına geçmek isteyen 64 yaşındaki Hakibar G.'ye Cenk A. idaresindeki 34 HM 8712 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi le savrulan yaşlı kadının yardımına mahalle sakinleri koştu. Haber verilen ve kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Bazı mahalle sakinleri yolun yapılmasının ardından kazaların arttığını, yola üst geçit istediklerini ve siyasilerin sadece oy istemek için gelmemelerini isteyerek tepkilerini dile getirdi.

Kazada yaşlı kadına çarpan otomobilin sürücüsü Cenk A. ifadesi alınmak üzere merkez polis karakoluna götürülürken, Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.tedbir-istedi-1924928.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Yaşlı kadına otomobil çarptı, mahalleli artan kazalara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER