Adana Demirspor Başkanı Serin:

Adana Demirspor Başkanı Serin: -Ben ve yönetim kurulu olarak Şimşekler grubuna sesleniyoruz. Adana için, bütünlüğümüz için, biz şu ana kadar yaşananları unutmaya hazırız


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun başkanı Önder Serin, Ben ve yönetim kurulu olarak Şimşekler grubuna sesleniyoruz. Adana için, bütünlüğümüz için, biz şu ana kadar yaşananları unutmaya hazırız dedi.
     Serin, Aytaç Durak Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın yeni oyunculardan oluştuğunu ve uyum süreci yaşadığını belirterek, bu nedenle ilk 4 haftada istenilen başarının elde edilemediğini söyledi.
     Adana Demirsporun 72 yıllık tarihinde taraftarların ayakta tuttuğunu ifade eden Serin, şöyle devam etti:
     Hiçbir zaman bu dönem ki gibi, Adana Demirspor taraftarı bölünmüş, birbirine küfür eden, yönetimine küfür eden bir durum yaşanmamıştır. Belli ki bu durumun oluşması için belirli kişiler tarafından bu durum, bu kaos ortamı yaratılmaya çalışılmaktadır. Bu kişi de Selahattin Aydoğdudur. Buradan Selahattin Aydoğduya sesleniyorum. Yarın bir gün kendisi de kulübe başkan olabilir. Eğer kendisi başkan olursa şunu unutmasın ki bizler hiçbir zaman bu tür davranışlar sergilemeyeceğiz.
     Serin, şu ana kadar susan, Sessiz çoğunluk olarak adlandırılan taraftarların da artık sesinin yükseleceği zamanların geldiğini ifade etti.
     Kendilerine küfür edenler hakkında kanuni yollara başvuracaklarının altını çizen Serin, mali konularda ortaya atılan iddiaların da doğru olmadığını kaydetti.
     Şimşekler taraftar grubuna da çağrıda bulunan Serin, şöyle konuştu:
     Ben ve yönetim kurulu olarak Şimşekler grubuna sesleniyoruz. Adana için, bütünlüğümüz için, biz şu ana kadar yaşananları unutmaya hazırız. Şimşekler grubunun istediği zaman, istediği yerde Adana Demirspor Kulübünün menfaatleri doğrultusunda konuşmaya, yönetim kuruluyla ilgili sorunları varsa tartışmaya ve konuşmaya hazırız.
     Toplantıya Adana Demirspor yönetim kurulu üyeleri Suat Kızıldağ, Ali uğur Akbaş, İzzettin Turgut, Ramazan Çimen ile hukuk müşaviri Kadir Deniz katıldı.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adana Demirspor Başkanı Serin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER