Başkan Ünvere ziyaretler

Başkan Ünvere ziyaretler -MHP Nevşehir Kadın Kolları yöneticileri ile Üçoklar Tekstil İşletmecisi Özkahraman, Başkan Ünveri ziyaret etti


NEVŞEHİR (A.A) - MHP Nevşehir Kadın Kolları yöneticileri ile Üçoklar Tekstil İşletmecisi Bilcan Özkahraman, Belediye Başkanı Hasan Ünveri makamında ziyaret etti.
     Geçtiğimiz günlerde yapılan atama ile göreve başlayan MHP Nevşehir Kadın Kolları yöneticileri Sevgi Ay başkanlığındaki Nihayet Tekeli, Yıldız Gürbüz ve Nurdan Demirsoydan oluşan heyeti kabul eden Başkan Ünver, toplumda aynı kulvar içerisinde bulunarak halka hizmet etmenin mümkün olmadığını belirtti.
     Siyasetin de halka hizmet etme noktasında bulunulan bir konum olduğunu vurgulayan Ünver, farklı kulvarlarda gerçekleştirilen yarış ile Türk toplumuna daha da fazla yarar sağlanabileceğini ifade ederek, Makamıma kim gelirse gelsin kesinlikle o kişinin hangi siyasi partiye mensup olduğuna asla bakmam.Bana göre bu kapıdan gelen herkes bu memleketin en yüce insanlarıdır. Evinizde oturup komşularla ilişkiler içerisinde olunacak bir düzeyde ikin, içinizde taşıdığınız bir güzel kaygı ile Acaba bu memlekete nasıl katkı sağlayabilirim diye hareket edip güzel bir çalışmaya imza atmışsınız. Sizi tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu millet için ve bu devlet için ne yapacaksanız sizlere kapım teklifsiz olarak açıktır dedi.
     Ay da, geçtiğimi günlerde yapılan atama ile göreve başladıklarını belirterek, bu süreçte önce Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaşı ziyaret ettiklerini söyledi. Ay, çalışma arkadaşları ile birlikte siyaset alanında daha etkin hizmetler yürütme kararlılığı içerisinde olduklarını ifade etti.
     Önümüzdeki günlerde Vefa Küçük Caddesi üzerindeki merkezlerine taşınacak olan Üçoklar Tekstil İşletmecisi Bilcan Özkahramanı da makamında kabul eden Ünver, kadınların istihdamının artırılmasına yönelik son günlerdeki girişimleri büyük bir memnuniyet içerisinde izlediğini belirterek, bu yöndeki çalışmaların daha da yoğunlaşması ile Nevşehirin ekonomik anlamdaki gelişmişliğinin ciddi ivmeler kazanacağını söyledi.
     Bir bankadaki yöneticilik görevinden emekli olduktan sonra 10 günlük bir ziyaret için geldiği Nevşehirde özellikle otellerin tekstil alanındaki ekipmanlarındaki ihtiyacı gördükten sonra bu alanda çalışma yapması düşüncesi içerisine girdiğini belirten Özkahraman, TÜMSİADın girimcilik eğitimlerine katıldıktan sonra eşinden ayrılmış zor durumda olan bayanları tercih ederek Lale Sanayi Sitesinde tekstil ürünlerinin üretiminin yapıldığı bir atölyede 40 bayan ile işe başladığını ifade etti.
     Özkahraman, işletmesini önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren Vefa Küçük Caddesi üzerindeki merkeze taşıyacağını ve yine İŞKUR ile işbirliği halinde 1 Şubat 2013 tarihinde açacakları eğitim kursları sonrasında işletmelerinde istihdamlarının sağlanacağını anlatan Özkahraman, işletmelerinde penye, mont, iş kıyafeti, otel ekipmanları ve terlik üretiminin yanında önümüzdeki süreçte, iç çamaşırı üretiminin de başlatılmasının planlandığını aktardı.
     Ünver de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, 2012 yılının son aylarında gerçekleştirilen bir dizi girişimler ile kadınların istihdamının artırılmasına yönelik çalışmaları büyük bir memnuniyet içerisinde izlediğini dile getirerek, bu yöndeki çalışmaların daha da yoğunlaşması ile Nevşehirin ekonomik anlamdaki gelişmişliğinin ciddi ivmeler kazanacağını söyledi.
     Ünver, Kadınlarımızın her alanda olduğu gibi ekonomik alanda da istihdamlarının artması bizleri sevindiriyor. Bu durum, kentimizin gelişmişliğinin sağlanması adına da önemlidir. Üreten bir toplumun sadece ekonomik anlamda değil, çok farklı alanlarda da gelişim sürecine önemli katkılar sağlayacağı öteden beri bilinen bir gerçektir diye konuştu.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Başkan Ünvere ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER