Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -Kulüp Genel Sekreteri Uslu: "Yaşadığımız acının tarifi yok. Çok büyük değerimizi kaybettik


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri İlhan Uslu, Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcının vefatıyla "çok büyük bir değeri" kaybettiklerini söyledi.
     Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İbrahim Yazıcının pazar günü sabaha karşı geçirdiği rahatsızlığın ardından Acıbadem Hastanesinde büyük bir yaşam savaşı verdiğini anlattı.
     Yazıcının yeniden ayağa kalkmasını ümitle beklediklerini dile getiren Uslu, "Maalesef hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Hayatının her döneminde adı başarıyla anılan İbrahim Yazıcı, bu kez yaşam mücadelesinde yenildi" diye konuştu.
     Uslu, İbrahim Yazıcının başkanlığıyla kendisinin de Bursasporda yöneticilik döneminin başladığını vurgulayarak, şunları ifade etti:
     "Kendisiyle 3 dönemdir birlikteydik. Bu sürede hem yöneticisi hem de en yakın dostlarından biriydim. Ben de yönetici arkadaşlarım da Sayın Başkandan çok şey öğrendik. Birlik ve beraberlik içinde Türk futbolunda büyük neticelere imza attık. O bizim hem liderimiz hem ağabeyimiz oldu. Yeri geldi birlikte sevindik, yeri geldi birlikte üzüldük. Daha nice başarılara imza atmayı düşünürken, hiç beklemediğimiz sonuçla karşı karşıya geldik. Yaşadığımız acının tarifi yok. Çok büyük değerimizi kaybettik. Babam gibi sevdiğim birini kaybetmenin üzüntüsü içindeyim."
    
     -"Hayatı Bursaspor üzerine kuruluydu"-
    
     İlhan Uslu, İbrahim Yazıcının yoğun iş temposuna rağmen gününün büyük bölümünü Bursasporu düşünerek geçirdiğini belirtti.
     "Onun hayatı Bursaspor üzerine kuruluydu" diyen Uslu, şöyle devam etti:
     "Sayın Başkan her zaman Bu kentin takımı her zaman zirveye oynamalı sözünü kullanıyordu. Nitekim olmaz denileni gerçekleştirdi. Tarihi başarıyı yakaladık. Şampiyonluk gecemizi ve Atatürk Stadındaki ilk Şampiyonlar Ligi maçımızı unutamıyorum. Özellikle Şampiyonlar Ligi müziği Atatürk Stadında çalarken Başkanımızın yüzündeki gurur ifadesi her şeyi anlatıyordu. Her zaman başarının üzerine bir hedef daha koyuyordu. Son hedefi Bursaspora Avrupa kupalarında en az çeyrek final oynatmaktı. Bunu gerçekleştirmesini de çok istedik."
     Uslu, İbrahim Yazıcının cenazesinin, 9 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek törenin ardından defnedileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER