Fakıbabanın AK Partiye katılması

Fakıbabanın AK Partiye katılması -AK Parti Merkez ilçe Başkanı Zahit: -Şanlıurfanın önü açıldı, memleketimizin buna ihtiyacı vardı -Büyükşehir Belediye Başkanı Fakıbaba: -Bizim kavga etmeden, sevgi, saygı ile ve AK P


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabanın partisine katılmasına ilişkin, Şanlıurfanın önü açıldı, memleketimizin buna ihtiyacı vardı dedi.
     Zahit, ilçe teşkilatının haftalık toplantısında yaptığı açıklamada, belde başkanlarının çalışmaları ve merkez ilçenin faaliyetlerine ilişkin partililerle fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabanın partisine katılmasının da gündemlerinde olduğuna değinen Zahit, şunları kaydetti:
     Sayın Belediye Başkanımız zaten AK Partiliydi. Ama geçici bir süreliğine bağımsıza geçti. Yine bugün kendi ailesine ve yuvasına döndü. Bizler AK Parti ailesi olarak, bir kez daha aramıza ve evimize hoş geldiniz diyoruz. İnşallah Şanlıurfada ben odaklı siyaset bitmiştir. Başta sayın bakanımız, milletvekillerimiz, parti teşkilatlarımız, encümenlerimiz, belediye başkanlarımız, birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir siyasi anlayışıyla Şanlıurfamıza hizmet veriyorlar. Şanlıurfanın önü açıldı, memleketimizin buna ihtiyacı vardı.
    
     -Ahmet Eşref Fakıbaba
    
     Teşkilatın davetiyle toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise burada yaptığı konuşmada, partiye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Partiden fiziksel olarak ayrıldığını ancak ruhen ayrılmadığını ifade eden Fakıbaba, şunları kaydetti:
     AK Parti sadece Urfa için, Güneydoğu için değil, Türkiye için bir şanstır. Sayın başkanım çok güzel ifade etti. Artık ben odaklı çalışmalar yok, biz odaklı çalışmalarda varız. Biz bu işi yürüteceğiz. Ben sizin gibi bir ailem olduğundan dolayı gerçekten çok mutluyum. Tabi ki yeni bir şeyler olacaktır. Hepimizin bir amacı vardır. Ülkemizi, şehrimizi, partimizi, başbakanımızın hedefleri doğrultusunda ileri yerlere götürmektir. Hepimizin tecrübeleri oldu. Birbirimizle dalaşmanın, kavga etmenin hiç kimseye faydası olmadı. Sadece şehrimizin kaybettiği, sadece partimizin kaybettiği, sadece bizlerin kaybettiği ortaya çıkmıştır. Bizim kavga etmeden, sevgi, saygıyla ve AK Partiye yakışır bir olgunlukla bu işleri götürmemiz, bu işlere sahip çıkmamız lazım. Şanlıurfamız gerçekten halen hak ettiği yerde değil. Bizim insanlarımıza ne yapabiliriz, projelerimiz nelerdir, bu projelerle belediye ne yapabilir, bunu tartışmamız lazım. Şanlıurfanın gerçekten yüzü gülüyor.
     Toplantının ardından katılımcılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Fakıbabanın AK Partiye katılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER