Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Özel SANKO Okullarının basketbol başarısı


GAZİANTEP (A.A) - Özel SANKO Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünce düzenlenen Basketbol Küçük Erkekler İl Müsabakalarında üçüncü oldu.
     SANKOdan yapılan açıklamaya göre, Karataş Şahinbey Spor Salonunda yapılan grup maçlarından birinci çıkarak 2. tura yükselen Özel Sanko Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı, yarı finaldeki başarısıyla il üçüncüsü olarak kupa almaya hak kazandı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Özel SANKO Ortaokulu Başmüdür Yardımcısı Uğur Çekici, 2 yıldır altyapı çalışmalarına önem verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Takım olma yolunda ilk çalışmaları yaptığımız bu yaş grubu öğrenciler ilk defa katıldıkları müsabakadan üçüncülükle ayrıldılar. Önümüzdeki yıllarda daha üst dereceler elde edeceklerine inanıyorum. Öğrencilerimizi disiplinli çalışmaları ve küçük yaş erkeklerde ilk defa elde ettikleri derece için kutluyorum.
    
     -GATEM üyeleri Fadıloğlunu ziyaret etti
    
     GATEM İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Şerif Türk ile yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunu ziyaret etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin önemli çalışmalara imza attığını belirten GATEM İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Şerif Türk, her türlü hizmetin eksiksiz olarak anında verildiğini ifade etti. Başkan Fadıloğlunu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Türk şunları kaydetti:
     Belediye başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunmak için geldik. GATEMe verdiği hizmetler için kendisine çok teşekkür ediyoruz. 18 yıldır faaliyette olan sitemiz başkanımızın hizmetleriyle daha da renklendi. Hiçbir aksaklık yaşamadan Şehitkamil Belediyesinden her türlü hizmeti alabiliyoruz. İnşallah belediye başkanımız güzel ve kaliteli hizmetlere imza atmaya devam edecektir.
    
     -Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi
     kulüpler arası yarışmaya hazırlanıyor
    
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren halk oyunları ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği müsabakalarına hazırlanıyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, halk oyunları ekibinin çalışmalarını izleyen kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, gençler kategorisinde iddialı bir takım oluşturduklarını belirtti.
     Şahinbey halk oyunları ekibinin, Gaziantep ve Türkiye çapında girdiği bölge ve bölgelerarası yarışmalarda aldıkları birincilik dereceleriyle Şahinbeyi ve Gaziantepi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Demirbaş, ekibin bu yarışmada da derece alarak kendilerini bir kez daha mutlu edeceklerine inandıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER