Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şehitkamil Belediyesi, "Kutlu Doğum Haftası" programı düzenledi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren aile merkezlerinde eğitim gören öğrencilere yönelik, "Kutlu Doğum Haftası" programı düzenledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen program, Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Daha sonra ilahi ve şiir seslendiren öğrenciler, program sonunda dua etti.
     Öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna öğrenciler ile velileri tarafından çiçek takdim edildi.
    
     -Fadıloğlu, öğrencileri makamında ağırladı
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hasan Celal Güzel Ortaokulunda eğitim gören bazı öğrencileri makamında kabul etti.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Fadıloğlu, öğrencilere nasihatte bulunarak eğitimin önemini anlattı.
     Çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendiren Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     "Hizmet önceliğimiz eğitimdir. Sizlerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeniz için her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. Temennimiz, derslerinize çok çalışarak eğitim hayatınızı başarıyla bitirmenizdir. İnanıyorum ki, şehrimizin eğitim seviyesi de en kısa zamanda istenilen düzeye ulaşacaktır."
    
     -23 Nisan Yüzme Yarışları
    
     Şehitkamil Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yüzme yarışması düzenledi.
     Alleben kapalı yüzme havuzunda gerçekleştirilen yarışlarda, 6-12 yaş arasındaki 370 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.
     Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Vali Yardımcısı Beyazıt Bestami Alkanın da katıldığı açılış programında, 23 Nisanın spor etkinlikleriyle kutlanmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.
     Yarışlarda kulaç atan engelli sporcular, izleyicilerden alkış aldı.
    
     -Belediye Başkanı Fadıloğlunun "23 Nisan" mesajı
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Fadıloğlu mesajında, çocukların yarının büyükleri olduğunu ve onlara gerekli her türlü desteği verdiklerini belirtti.
     23 Nisanın çocuklar arasındaki sevgi ve kardeşlik bağını güçlendirdiğine dikkati çeken Fadıloğlu, şunları kaydetti:
     "Cumhuriyetin ve egemenliğin teminatı millet, milletin ve aydınlık yarınların teminatı da çocuklardır. Bizlerin amacı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi kararlarını verebilen, yetenekli gençler yetiştirmek olmalıdır. Bu amaç doğrultusunda ülkemizin geleceğinde önemli rol oynayacak tüm çocuklarımıza gerekli desteği vererek, onların yanında yer almaya devam etmeliyiz. Elbette sağlıklı, eğitimli ve mutlu bir toplum oluşturmada çocuklarımızın özgür düşünceleri, donanımlı ve yetenekli yetişmelerinin önemi büyüktür ve bu durum öncelikli hedeflerimiz arasındadır."
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER