Gaziler Derneği üyeleri, Şahinbey Belediyesinin gezi

Gaziler Derneği üyeleri, Şahinbey Belediyesinin gezi turuna katıldı


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi ve Gaziantep Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Şahinbey Belediyesinin hizmetlerini tanıtmak amacıyla düzenlediği gezi turuna katıldı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, geziye Gaziantep Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ve iki derneğin üyeleri katıldı.
     İlk olarak sokak sağlıklaştırma ile Şıh Cami Meydan çalışmasını gezen dernek üyeleri, otobüsle yapılan tanıtım turunda sırasıyla, Serinevler ve Yeşilvadideki konutlar, Akkent Spor Köyü, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Deniz ve Güneş semt pazarları, hanımlar yüzme havuzu, Spor ve Kültür Merkezi, Çocuk Dünyası Parkı ve Güneykent Kompleksi ve piknik alanını gezdi.
     Gezi, Şahinbey Parkının gezilmesi ve teleferik turuyla sona erdi.
     Geziyle ilgili bir değerlendirme yapan Gaziantep Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, gün boyu yapılan gezi turunda Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceleme imkanı bulduklarını belirterek, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu güzel hizmetlere imza atmıştır. Bir ülkenin şehidi ve gazisi o ülkenin manevi değeridir. İşte bu değerlere önem verip önemseyen başkanımız, her zaman yanımızda olmuştur. Kendisine dernek üyelerim adına teşekkür ediyorum dedi.
     Yapılan hizmetleri yerinde görünce bir Şahinbeyli olmaktan gurur duyduklarını kaydeden Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter de Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, son üç yılda Şahinbeyin çehresini değiştiren çalışmalar yaptı. Bugün Şahinbey adına yakışır bir ilçe. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum düşüncelerini aktardı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziler Derneği üyeleri, Şahinbey Belediyesinin gezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER