Gümüşhacıköy Kaymamı Kartal: Hizmet etmek için

Gümüşhacıköy Kaymamı Kartal: Hizmet etmek için buradayız


AMASYA (A.A) - Gümüşhacıköy Kaymamı Serdar Kartal, Hizmet etmek için buradayız dedi.
     Kartal, yaptığı açıklamada, Gümüşhacıköy ve köylerine yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.
     İl Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ilçede 2012 yılında 3 milyon liralık yatırım yaptığını söyleyen Kaltal, Geldiğimiz noktada ilçemize bağlı 44 köyümüzün kanalizasyon ve içme suyunun tamamlandığı ve 42 köyümüzün de yollarının asfaltlandığını görüyoruz. Bu bizim hizmet anlamında ne derece ileride olduğumuz gösterir diye konuştu.
     Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlar ulaştırdıklarını belirten Kaltal, şöyle devam etti:
     Bu çalışmalarımızda yaklaşık 2 milyon 800 bin lira para harcanmıştır. Hayırsever Hasan Dumanın katkılarıyla Meslek Yüksek Okulu binamızın iki katını kısa bir sürede tamamladık. 2011-2012 öğretim yılında eğitime başladı. Meslek Yüksek Okulumda açılacak olan yeni bölümler için binamızda yeni katlar yapılmakta. Şu an 300 öğrencimiz var. Tamamlandığında bu sayı 800-1000e çıkacaktır. Bu da ilçemize sosyal ve ekonomik olarak büyük kazanımlar sağlayacaktır.
     Okçuluk Festivali ile ilgili de bilgiler veren Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Amasyamızın Şehzadeler Şehri olması nedeniyle insanlarımızı buraya daha fazla ilgi göstermesini ve çocuklarımızın atalarını, gelenek ve göreneklerini tanımalarını ve geleceğe aktarmalarını sağlamak amacıyla festivaller düzenlemekteyiz. Bu sayede Amasya ve ilçemizin tanıtımına katkı yapmayı düşünüyoruz. 2012 yılında gerçekleştirilen Okçuluk Festivaline 13 ülkeden katılım oldu. Bu tür organizasyonları da yapmaya devam edeceğiz. Bizim tek amacımız, vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir. Bizleri hizmet etmemiz için gönderdiler. Eğer hizmet vatandaşlarla birlikte yapılıyorsa o hizmet çok güzeldir. Vatandaşın mutluluğu birinci vazifemizdir. Vatandaş memnuniyeti hizmetin odağına yerleştirmek zorundayız. Toplumsal mutabakat içinde ilçemizi ileriye götürmeyi düşünüyoruz. Bütün bu çalışmalar bir ekip çalışmasıyla ortaya çıkmaktadır. Kurumlarımızdaki hizmet sunumunda da vatandaş memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Toplumsal mutabakat ve bütünleşme içerisinde ilçemizi daha ileriye nasıl götürebiliriz düşüncesiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz hizmet etmek için buradayız.
    
     Muhabir: Murat Demirci
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Gümüşhacıköy Kaymamı Kartal: Hizmet etmek için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER