Kavakta TKDK hibe destekleri bilgilendirme toplantısı

Kavakta TKDK hibe destekleri bilgilendirme toplantısı


SAMSUN (A.A) - Kavak ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Samsun İl Koordinatörlüğünce hibe destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Tolga Özongan, Kıdemli Uzman Gökhan Başakoğlu, Kavak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Fevzi Çalışıcı, kurs eğitmenleri ve üreticiler katıldı.
     Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Tolga Özongan, TKDKnın 30 Ağustos 2011 tarihinde Avrupa Birliği akreditasyonunu başarılı bir şekilde tamamlayarak Türkiyeye tahsis edilmiş yaklaşık 875 milyon avroluk hibe fonunun kullanılabilmesi için gerekli olan yetki devrinin alındığını belirtti.
     TKDKya proje sunarken uyulması gereken kurallar ve sunulması gereken belgeler hakkında bilgi veren Özongan, Kırsal Kalkınma Programı kapsamında sürdürülebilir kalkınmayı amaçladıklarını vurguladı.
     Özongan, Bu amaç doğrultusunda ülkemizde tarım sektörünün gelişmişlik düzeyinin artırılması, kırsal alanda yaşayan nüfusun refah seviyesinin yükseltilmesi ve Türkiyenin ABye uyumunun sağlanması hedeflemektedir diye konuştu.
     Toplantı, vatandaşların program hakkındaki sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Mustafa Günay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kavakta TKDK hibe destekleri bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER