Kütahya Belediye Başkanı İçanın toplantıyı terk

Kütahya Belediye Başkanı İçanın toplantıyı terk etmesi -Nehir Termal Otel Genel Müdürü Başaran: Sayın Valimiz program akışını değiştirmemiştir, böyle bir talebi de olmamıştır. Sadece hediye verme işini sayın milletvekillerimize yapt


KÜTAHYA (A.A) - Nehir Termal Otel Genel Müdürü Mehmet Başaran, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İçanın, 23 Şubatta otelde düzenlenen Yoncalı Medya Buluşmaları toplantısını terk etmesine ilişkin, Vali Kenan Çiftçinin program akışını değiştirmediğini, böyle bir talebinin de olmadığını, sadece hediye verme işini milletvekillerine yaptırmasını rica ettiğini bildirdi.
     Başaran, yaptığı yazılı açıklamada, Yoncalının dünyaya ve Türkiyeye tanıtılması amacıyla gerçekleştirdikleri toplantının, programda meydana gelen bazı tatsız olaylar nedeniyle yerel basında birkaç gündür detaylı olarak yer aldığını hatırlattı.
     Hiçbir kasıt ve kötü niyeti olmamasına rağmen tartışmaların devam etmesine fazlasıyla üzüldüklerini duyuran Başaran, şunları kaydetti:
     Son olarak basında yer alan bazı haber ve yorumlar üzerine Sayın Başkanımız Mustafa İça beyefendi, program davetiyesini medyaya ibraz ederek kendisinin yok farz edildiğini ifade etmiştir. Şunu çok açık kalplilikle ifade etmeliyim ki; ne ben, ne de otel sahibi Sayın Bekir Aslan bey, Sayın Başkanımızı göz ardı etmek gibi bir gaflet içinde olmadık, olamayız da. Hediye verme töreninden sonra Belediye Başkanımızın incinmiş olması beni de ziyadesiyle üzdü ve program akışını sehven okumayı unutarak sözü Sayın Valimize verdim. Zaten Sayın Valimizin konuşmasından sonra Sayın Belediye Başkanımız davetiyedeki akış gereği konuşmasını ve arkasından sunumunu yapacaktı. Sehven unutarak programı anons etmemem sonucu Sayın Başkanımız salonu terk etti. Arkasından arabasına kadar giderek ricalarla dönmesini istedim, defalarca özür diledim ancak maalesef döndürmeyi başaramadım. Sayın Valimiz program akışını değiştirmemiştir, böyle bir talebi de olmamıştır. Sadece hediye verme işini sayın milletvekillerimize yaptırmamı rica etmiştir. Mesele bundan ibarettir. Sonrasındaki protokol karışıklığı ve sehven program akışının unutulması tamamen bana ait bir hatadır ve Sayın Mustafa İça beyefendiyi istemeyerek ve asla kasıtlı olmadan incittiğim için tekrar özür diliyorum. Kendileri salonu terk ettikten sonra asansörde de açıkça ifade ettiğim husus, Sayın Valimizin hediye verme ricasını kıramayışım olmuştur. Şuna her zaman inanmışımdır ki, Nehir Termal Otel tarafından başlatılan ve bundan sonra da Yoncalıdaki diğer otellere taşınacak bu toplantılar, Sayın Başkanın iştirak etmesiyle ancak gerçekleşebilir. Kendisinin bu bölge için gayretleri hiçbir zaman inkar edilemez.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kütahya Belediye Başkanı İçanın toplantıyı terk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER