Maçın ardından

Maçın ardından -Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: Ortaya koyulan mücadele ve futbol beni mutlu etti -Gaziantespor Teknik Direktörü Karaman: Önemli bir rakiple berabere kalarak 1 puan aldık


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Akhisar Belediyesporun teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ortaya koyulan mücadele ve futbolun kendisini memnun ettiğini söyledi.
     Hamzaoğlu, maçta her şeyi yaptıklarını ama golü bulamadıklarını belirterek, İstikrarlı bir gidişimiz var. Orta sahada teknik kapasiteleri yüksek oyuncularımız var. Eksiklerimizi her geçen hafta tamamlayacağız dedi.
     Taraftar hakkında değerlendirmelerde de bulunan Hamzaoğlu, İyiyken iyi tezahürat, kötüyken kötü tezahürat var. Biz, bize küfür edenler için oynamıyoruz. Bizim yaptığımız işi takdir eden çok insan var. Gerçek taraftarlık kötü günde belli olur. Taraftarı kötü günde yanımızda görmek istiyoruz diye konuştu.
     Kadro dışı bırakılan Kürşatın dönmesinin mümkün olmadığını ifade eden Hamzaoğlu, transfer düşüncelerinin olmadığını sözlerine ekledi.
     Akhisarsporlu futbolcu Sonko ise Gol yemeden berabere kalmak iyi bir sonuç. Bu maçı unutup, önümüzdekine hazırlanmalıyız derken, Anıl ise İlk hedefimiz gol yememekti, çok iyi pozisyonlara giriyoruz ama gol bulamıyoruz diye konuştu.
    
     -Gaziantespor-
    
     Gaziantespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da önemli bir rakiple berabere kalarak 1 puan aldıklarını söyledi.
     Akhisarspora başarı dileyen Karaman, gelecek hafta oynayacakları maçtan 3 puan alarak kaybı telafi edeceklerini savundu.
     Gaziantesporlu Ekrem, 3 puan için geldiklerini, 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Kecojevic de iyi oynadıklarını, ancak gol bulamadıklarınını dile getirdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Rıza Karasu / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER