Maçın ardından

Maçın ardından -Bursaspor Teknik Sorumlmusu Karaman: -Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum -Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas: -Basit goller yedik ve faturası ağır oldu


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçına ilişkin, Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum dedi.
     Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunun başında güzel bir golle öne geçtiklerini, bundan sonraki dakikalarda karşılaşmayı lehlerine çevirmek isterken, rakibin önce skoru eşitlediğini ardından da 2-1 öne geçtiğini söyledi.
     Mağlup duruma düştüğümüz, yediğimiz iki golü ben ve takımın tartışıp iyi analiz etmeliyiz diyen Karaman, bu bölümde defansif anlamda iyi bir görüntü çizmediklerini belirtti.
     Karaman, taraftarlarının da desteğiyle yeniden oyunda üstünlüğü ele almayı bildiklerini belirterek, 2-1lik mağlubiyetten önce 2-2yi yapmak, daha sonra 3-2 öne geçmek, futbolcularım adına tebrik edilecek, alkışlanacak bir durum. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum diye konuştu.
     Bir gazetecinin, Carson, formsuz ve dağınık durumda. Kalede Haruna yer vermeyi düşünüyor musunuz- sorusuna, Çok şey düşünüyorum ama içimde kalsın yanıtını veren Karaman, hakemin yönetimiyle ilgili soru üzerine ise şunları kaydetti:
     Benim hakemlere ilişkin yakınmalarım, hatalara ilişkin değil. Çünkü hakem hata yapabilir, yanlış düdük çalabilir, penaltı da verebilir ama baskıdan korkup farklı düdük çalınıyorsa onu eleştirdim. Maç öncesi, devre arasında hakeme baskı varsa onları dile getirdim.
     Bursasporlu futbolcu Fernando Belluschi ise çok önemli bir galibiyet aldıklarına değinerek, Koyduğumuz hedefe doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu akşam 90 dakika iyi mücadele ettik ve 3 puan aldık dedi.
     Maurice Edu da Fenerbahçe karşısında alınan 4-1lik yenilginin ardından bu galibiyetin iyi geldiğini, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirip ,lige kaldıkları yerden devam edeceklerini vurguladı.
    
     -Trabzonspor cephesi-
    
     Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Öne geçmemize rağmen basit goller yedik ve faturası ağır oldu diye konuştu.
     Bursaspor ile çok kritik bir maç yaptıklarını ve sonucun kendilerini üzdüğünü dile getiren Kafkas, kalan 7 karşılaşmayı kazanmak için mücadele edeceklerini belirtti.
     Maçın çekişmeli ve zevkli geçtiğini vurgulayan Kafkas, şunları söyledi:
     Maça şok golle başladık, yenik duruma düştük. Öne geçmemize rağmen basit goller yedik ve faturası ağır oldu. Kazansaydık bizim için farklı olacaktı. Medical Park Antalyaspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Bundan sonra oynayacağımız 7 maç da kolay geçmeyecek.
     Kafkas, hakemin yönetimiyle ilgili soruya, Türkiyede adalet sistemi örümcek ağına benziyor. Güçlüler delip geçiyor, gücü olmayan ise ağa sarmalanıyor yanıtını verdi.
     Bordo-mavili futbolculardan Ondrej Celustka ise sahaya 3 puan parolasıyla çıktıklarını ancak 90 dakika sonunda umduklarını bulamadıklarına değinerek, Hatalar yaptık, 2 basit kolay gol yedik. Zor bir durumdayız. Önümüzdeki maçlarda çok mücadele edip savaşmamız gerekiyor diye konuştu.
     Soner Aydoğdu ise maçın başında şanssız bir gol yediklerini, sonra toparlanıp öne geçmelerine karşın skoru koruyamadıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER