Seydişehirde 2013 yılı yatırımları

Seydişehirde 2013 yılı yatırımları


KONYA (A.A) - Seydişehir İl Genel Meclisi üyeleri Sadettin Kuyucak, Konya İl Genel Meclisinde kabul edilen 2013 yılı yatırımlarını açıkladı.
     Kuyucak, yaptığı açıklamada, İl Genel Meclisinde alınan kararla, 24 derslikli imam hatip lisesinin yapılacağını, Gazi ilköğretim okuluna ek bina ile Kesecik ilköğretim okuluna kapalı spor salonu yapılacağını belirtti.
     Ayrıca Boyalı köyüne mezarlık duvarı, İncesu yoluna 5, Karacaörene 2, Muradiyeye 6, Kurana 4, Başkaraörene 4 kilometrelik 2. kat asfalt dökümü ile 29 köye kilitli ve bordür taşı döşemesi stabilize kaplama yapılacağını ifade eden Kuyucak, şunları kaydetti:
     Kozlu ve Saraycık köyüne içme suyu depo onarımız terfi hattı ile Gökhüyük Kozlu köyünün kanalizasyonu tamamlanacak. 2013 yılında yapılacak olan yatırımlarla Seydişehire tarihi bir rekor sayılacak maddiyatta hizmet getirebildiğimizden dolayı mutluyuz. Önemli olan memleketimize hak ettiği değeri vererek, insanlarımızın sosyal hizmetlerden daha çok ve yakışır bir şekilde faydalanmalarını sağlamaktır. Biz hayal etmiyoruz hizmet için proje üretiyoruz ve akılcı girişimlerle en kısa yoldan hayata geçiriyoruz.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Seydişehirde 2013 yılı yatırımları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER