Sivas Şifaiye Özel Eğitim İş Uygulama

Sivas Şifaiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinden İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret


SİVAS (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığına bağlı orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli öğrencilerin eğitim gördüğü, Şifaiye Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğretmen ve öğrencileri, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılayı ziyaret etti.
     Polis teşkilatının 168. kuruluş yılı dolayısıyla yapılan ziyaretler kapsamında öğrencilere önce emniyet birimleri ve köpek eğitim merkezi gezdirildi.
     Öğrenciler, daha sonra İl Emniyet Müdürü Kızılayı ziyaret etti. Kızılay, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi ve bir süre okul müdür vekili Aydın Yılmazdan öğrenciler hakkında bilgi aldı. Kızılay, öğrencileri müdürlüğe tekrar beklediğini belirterek, en kısa zamanda okulu ziyaret edeceklerini söyledi.
     Yılmaz da özel eğitim iş uygulama merkezinde verilen eğitimler hakkında bilgi verdi. İldeki kurum ve kuruluşların öğrencilere tanıtılmasına da önem verdiklerini aktaran Yılmaz, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Başta Selçuk Kızılaya ve tüm emniyet mensuplarına öğrencilere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim" dedi.
     Ziyaretin sonunda öğrenciler Kızılaya çiçek verdi ve polis olmak istediğini ifade eden bazı öğrencilere polis kıyafeti giydirildi. Kızılay da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban / Merve Topuz
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Sivas Şifaiye Özel Eğitim İş Uygulama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER