Sobadan sızan gazdan yaşamını yitiren öğretmen

Sobadan sızan gazdan yaşamını yitiren öğretmen -Şanlıurfada, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi, memleketi Gaziantepte toprağa verildi -Cenaze törenine sedyeyle katılan Nazmiye Bulutlar, eşin


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada, sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden öğretmenin cenazesi, memleketi Gaziantepte toprağa verildi.
     Merkeze bağlı Üçkonak İlköğretim Okulunun lojmanında yaşamını yitiren Talip Bulutların (29) cenazesi, otopsinin ardından yakınlarınca Gaziantepe getirildi.
     Ailesinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktüğü Talip Bulutların cenaze törenine, gazdan zehirlenen ve dün hastanede tedavi gören eşi Nazmiye Bulutlar (28) da sedyeyle katıldı. Nazmiye Bulutlar, eşini son yolculuğuna, tabutunun arkasından el sallayıp, Seni seviyorum aşkım diyerek uğurladı.
     Bulutların cenazesi, Bahaddin Nakıpoğlu Camisinde kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
    
     -Görev yaptığı köy yasta-
    
     Talip Bulutların görev yaptığı köyden cenaze törenine katılmak için gelen vatandaşlar ise köy halkının yasta olduğunu ifade etti.
     Köylülerden Mustafa Meral, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kapıyı kırarak içeri girdiğinde genç öğretmenin cansız bedeniyle karşılaştığını söyledi.
     Yaşamını yitiren öğretmenle kapı komşusu olduğunu belirten Meral, Talip Bulutların iyi ve saygılı bir insan olduğunu, ölümünün ardından öğrencilerin büyük üzüntü yaşadığını dile getirdi.
     Köylülerden İbrahim Akça da Bulutların çalışkan, başarılı ve öğrencilere yararlı bir öğretmen olduğunu kaydetti.
    
     -Görev yaptığı köyle özdeşleşmişti-
    
     Törene katılan Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci de Talip Bulutların görev yaptığı köyle özdeşleştiğini, köy halkıyla aile ortamı oluşturduğunu söyledi. Bulutları kaybetmenin acısını yaşadıklarını dile getiren İlci, şunları anlattı:
     Acımız çok büyük. Fedakar, çalışkan bir öğretmenimizdi. Köyde sevilir, sayılırdı. Ailesinin, öğretmenlerimizin ve camiamızın başı sağolsun. Allahtan rahmet diliyorum. Anlatacak çok fazla bir şey yok. Böyle basit bir şekilde arkadaşımızın hayatını kaybetmesi eğitim camiasını derinden üzdü.
     Şanlıurfada merkeze bağlı Üçkonak İlköğretim Okulunun lojmanında kalan Talip Bulutlar (29) ile aynı köyde vekil öğretmenlik yapan eşi Nazmiye Bulutlar (28), sobadan sızan gazdan zehirlenmiş, Talip Bulutlar hayatını kaybederken, eşi Nazmiye Bulutlar tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan - Yusuf Atlıhan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Sobadan sızan gazdan yaşamını yitiren öğretmen Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER